ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

Преместване на магазин

Етикети:

Занимаваме се с продажбата, търговията и обработката на сребро и сувенири близо 8 години. Имаме открити магазини в Бургас, Варна, София, Русе.
Централата ни е в Русе, имаме 3 магазина в града, в Бургас, Варна и София по два. Оборота от магазините в Бургас постоянно спада, изтече и срока на наемане на магазина ни там.

Занимаваме се с продажбата, търговията и обработката на сребро и сувенири близо 8 години. Имаме открити магазини в Бургас, Варна, София, Русе.
Централата ни е в Русе, имаме 3 магазина в града, в Бургас, Варна и София по два. Оборота от магазините в Бургас постоянно спада, изтече и срока на наемане на магазина ни там. Естествено бе решението и да се изнесем от единият ни магазин. В момента сериозно се замисляме и за другият. Цените на наемите скачат главоломно, а продажбите намалят. Собствениците на магазини следват една отдавна отпаднала тенденция на бум в икономиката,  не им пука как се справяме, ние имаме един избор да отстъпим, да свием дейността и да се концентрирам ена по-печелившите пазари, които нма да лъжа си остават София, Варна и учудващо добре Русе. Имаме за задача да изнесем магазинът от Бургас по възможно най-бързият начин. Имаме срок до 2и да се изнесем, след като утре е 1и предлагам да направим транспорта СПЕШЕН! 🙂 Всичко е свалено и складирано вътре. Климатици, рафтове, стока (в кашони), витрини, рекламни пана, дори и части от декора. Обемно е всичко, но едно малко камионче с покритие ще свърши работа. Най-големият декор това са едни метални фигури, които окрасяваха магазина, дълги са към 2.5 метра и високи 1.6. Всикчко останало е разглобяемо или е вече в каони от 45х45х50. т.е. съвсем нормален размер. Хамалите ще внимават с носенето – стоката е ценна, има и сувенири към нея, разбирайте: вази, статуетки, фигурки, шах дъски и пр. Всичко, което струва и е лесно за чупене. Едно чопване означава непродаваема стока. Всичко е добре и надлежно завито, но все пак рябва да се внимава, особено със складирането в камиона. Никакво складиране едно върху друго и ако е така, най-много се прави втори ред. Среброто и бижутата се сбират в една ръчна чанта, която ще нося със себе си по всяко време и ще я превозя с колата към Русе.
С две думи трябва ми хамалска услуга от Бургас до Русе за вчера! всичко е подготвено, очаквам Ви да пристигнете на адрес с хамалите и да наоварите стоката, ще пътуваме заедно аз с кола, Вие с камиона и разтоварваме в Русе в светлата част на деня. Имаме офис, в който ще разтоварим и от където ще разпределя стоката към другите магазини. Искам хамалите да останат с мен за остатъка от деня или за следващият ден, за да ми помогнат с разпределение на стоката. Възможно е да наема други хамали от Русенския офис. Ще падне носене по магазините и е възможно да ми е необходим камион за някое кратко пренасяне.

Благодарим предварително!