ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

Складиране на мебели / багаж

 

Целта на всички фирми на пазара на обществените услуги е да са на разположение на клиентите и да задоволят всички специфични техни потребности. В сферата на услугите доскоро съществуваше една сериозна празнина – къде и как да се организира съхранение на вещи, мебели и други предмети.

 

От скоро нашата фирма предлага една нова услуга – СЪХРАНЕНИЕ НА ВЕЩИ. Същността на услугата е във възможността да сме близо до клиентите когато се налага да съхранят за известно време на подходящо място определени предмети – мебели, обзавеждане, лични вещи от всякакъв характер.

Разполагаме с надежден, сигурен, охраняван склад на територията на Голяма София. В него нашите клиенти могат да оставят на отговорно съхранение всичко, което е необходимо срещу заплащане на разумни цени. Времето за престои на предметите и вещите е неограничено и зависи само от желанието на клиетите ни.

Много ситуации изискват да разполагаме с надеждно място за съхранение на багаж. Когато правим капитален ремонт на жилището си е необходимо да изнесем от дома си мебели и покъщнина, за да не бъде повредена и замърсена по време на строителните дейности. Понякога при заминаване в чужбина за по-дълго време някои хора предпочитат нашия склад , където да оставят мебели и вещи, вместо да плащат скъпи наеми в квартира. Има и случаи, когато се отлага за известно време построяването на очакваното от нас жилищи, подготвени сме за обзавеждането му предварително и единствената ни възможност е да оставим всичко в склад за съхранение, където престоя на вещите и мебелите е безпроблемно при заплащане на неголеми суми. Понякога продаваме изгодно жилището си и не сме готови с ново за момента, затова предпочитаме да се възползваме от новата услуга – СЪХРАНЕНИЕ НА ВЕЩИ с платен престой на разумна цена в охраняем и обезопасен склад.

Ако е необходимо, нашата фирма осигурява демонтаж/монтаж на мебели, опаковане/разопаковане, пренасяне, транспортиране , осигурява всякакви опаковъчни материали и кашони и съхранява в спЕциален склад под охрана вашите вещи. Всичко това е комплекс от услуги, които сме в състояние да предложим на нашите клиенти за да бъде техният живот по- спокоен и приятен.

ВИЕ СЕ ОБРЪЩАТЕ КЪМ НАС ЗА ДА РАЗРЕШИМ ПРОБЛЕМИТЕ ВИ ЗА СЪХРАНЕНИЕ НА ВЕЩИ В ОХРАНЯЕМ СКЛАД!