ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

Транспортиране и преместване на шоурум в София

Етикети:

Сегашният шоурум е разположен на два етажа от 600м2 всеки, представени са всякакви машини за селскостопанска обработка – това с амалки машини, които могат да бъдат местени от човек или от двама, повечето от тях могат да се поберат в ремарке на автомобил.

Разбирам няма да с еползва автомобили, но с еопитвам да дам най-обща идея какво как ще стан епри местенето на шоурума. Малко повече за нас ние представляваме фирма …………….. заемахме един много удобен шоурум в широк център, доста хора ни знаят там, но наемът става непосилен и честно каано трудно могат да се избият парите които искат в тези икономически условия. Предприятието отдлеи средства от натрупаните си капитали за инвестиция и беше закупен салон в един новопостроен блок – партер – 4 магазина, чиито ремонт завърши току що. Въпросът е, че ще се наложи сега да се събираме в 550 м2 вместо в 1200, закупили сме два гаража в близост, които ще се ползват за склад на повтарящи се артикули, също и за модели, които не са толкова важни или не са според сезона. Важно е машините от шоурума да бъдат преместени в новия си шоурум до края на втората седмица на м.Март, заедно с администраторските офиси и допълнителното оборудване, промоционални материали и пр. Преместването е изключително сериозно начинание, което искаме да се извърши в рамките на два дена. Първия местим по-нежните неща – офис оборудването, бюрата, климатизацията, документите и всичко, което е наше извън машините. Втория се заемаме с машините. С офис оборудването сигурен съм няма да има проблеми, тъност й като не вярвам да се различава от всеки друг офис, що се касае до машините ще се наложи да следвате нашите указния. Машините се местят задължително с картонени опаковки по външните им части – една драскоина по ламарините на една фреза например – означава, че трябва д аподменяме – калник, ръкохватка, покривало на мотора и пр. Независимо какво ще се прави искам д е изключително внимателно, което мислите, че може да се одраска искам да го опаковате ! Ситуацията е следната – плащаме каквото прецените, ние искаме от вас пък да изпълните точно нашите изисквания, не искам оправдания, а искам професионална хамалска услуга – ето защо наемам имено професионалистите в областта.
Хамалите могат да дойдат в магазина в Четвъртък и Петък тази седмица, така ще имаме възможност уикенда да се погрижим за новия шоурум и да приеме съвсем друг облик. Транспорта на машините ще бъде с поне три курса, като един от тях ще е за склада. Складовит емашини ще бъдат белязани със специално червено флагче, което ще бъде вързано за ръкохватката. Останалите нашиности се редят в помещенията като се избягва твърде близо редене едно до друго. Една машина може да тежи от 100кг за най-простата фреза до 350 килограма з апо-сложните трошачи и резачки. Всичко при нас се задвижва с мотори на гориво, което означава доста по-голямо тегло от електрическите си аналози, не правете сравнение с тях, за да не се изненадате.
Говорим тук за близо 12 километра транспорт в другата част на широкия център на София, измерили сме транспорта, толкова излиза, ще имате поне 4 курса – всичко зависи от начина по който ще си подредят хамалите камиона и как ще подходят към машините.