ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

Транспортни услуги

Ако клиентът не желае да се възползва от хамали, но се нуждае от транспортиране, той също може да се довери на услугите на Преместване БГ, като повери своя товар на нашите специалисти. Защо да изберете Преместване БГ? Това е резонен въпрос и неговият отговор се съдържа не само в професионализма на нашите хамали и транспортьори. Той е положен и в широкия спектър от превозни средства, с който разполагаме и който е способен да задоволи всеки потребителски вкус и изискване.
Преместване БГ разполага с
10 лекотоварни автомобила ( бусове до 1.5 т полезен товар, 12 до 19 кубични метра )
3 камиона ( със полезен товар до 5 т)
3 камиона ( със полезен товар до 10т )
2 влекача ( със полезен товар до 20 т )
1 високо проходим автомобил 4х4 ( с полезен товар до 900кг)
Всички автомобили имат нужните разрешителни за транспорт в София, страната и чужбина. 90% от автомобилите са снабдени сас падащи бордове и JPS системи за навигация.

Отчитане на километър.

Цената на километър се определя от товара и разстоянието.

транспорт до 1.5 полезен товар – от 0,70 до 0, 95 ст на км (таксуват се двете посоки !!) в зависимост от километрите ( разстояние до 100 километра се таксуват на час или по договорка )

транспорт да 5 т – полезен товар – от 0,85 до 1,20 лв на км (таксуват се двете посоки !!) в зависимост от километрите ( разстояние до 100 километра се таксуват на час или по договорка )

транспорт до 10 т полезен товар – от 1, 00 до 1,50 лв на км (таксуват се двете посоки !!) в зависимост от километрите ( разстояние до 100 километра се таксуват на час или по договорка )

транспорт до 20 т полезен товар – по споразумение!

Отчитане на час

Цената на час се определя от времетраенето и товароподемноста.

транспорт до 1.5т полезен товар, от 25 до 40 лв на час ( заплаща се минимум 1 час и половина)

транспорт да 5 т полезен товар от 30 до 50 лв на час ( заплаща се минимум 1 час и половина )

транспорт до 10 т полезен товар от 40 до 60 лв на час ( заплаща се минимум 1 час и половина)

Формата на предлаганата от нас услуга е в зависимост от разстоянието и от типа товара, който може да бъде и нестандартен като например: музикални инструменти (като двата рояла, пренесени от нашите хамали за Общинския Дворец на културата в град Перник), произведения на изкуството (картини или скулптури), специална апаратура (хладилни витрини, лабораторна техника, чувствителни уреди и др.) или мебели и др.

Всеки клиент, независимо от неговите предпочитания и изисквания получава индивидуално отношение и обслужване, каквито получиха клиентите ни от над 10 000-те премествания, извършени от хамали от екипа ни в цялата страна. Важността на клиента е не само въпрос на имидж, но и зачитането на индивидуалните предпочитания и лични или професионални изисквания на всеки клиент, обърнал се към хамалските услуги на Преместване БГ.
След нашите клиенти са: МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ, БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛЕН СЪЮЗ, Радио ВЕСЕЛИНА, Банка ДСК, Банка Парибас, Банка Юнионбанк, Банка Насърчителна, Национален Исторически Музей, Архиологически музей София, ПРО КРЕДИТ БАНК, ПАРЛАМЕНТ на Република България, Министерство на отбраната, Алкател България, Алфакомерс, Мобилтел, TBI кредит, GET кредит и други.

Един от заключителните етапи на всяко транспортиране, независимо дали става въпрос за доставяне на новата мебелировката до Вашия нов офис или дом, или на друг товар, който сте ни възложили, е товаро-разтоварителна дейност, чието качество не може да бъде оспорвано. Освобождаването от товара, както и товарене и транспортиране средства е отговорен етап от работата на хамалите. Акуратната и сериозната работа, която е характеристика на нашите специалисти, е залог за бързо и коректно извършване на възложената от клиента задача, но също е и уверение за сведени до минимум възможности за инциденти, предизвикани от нехайна работа.