ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

Хамали за зазимяване строителни материали

С две думи за какво става въпрос – тази година реших да правя строеж на моята вила, но стигнах до там, че привършихме само основите и гаража е напълно завършен, отгоре има вдигнат втори етаж и така нареченият прословут покрив

, който е винаги добре да е ударен, дори и в най-пожелателен стадии, за да не могат да се заяждат с теб ако попрекъснеш строежа за някой друга година. Аз както гледам нищо чудно да се наложи това да стане в най-кратки срокове. Т.е. имам чувството че тази къща ще се достроява след минимум три години.
Доставен ми е и-тонга, някаква част от шпакловащият материал, пясък и пр, всичко необходимо, за да се започне, но каот не мога да си позволя майсторите все още няма да я затварям, че затворя ли я – трябва да я изолирам, прозорци, шпакловка, орана, да не ми се нанесе някой вътре и пр.. трудна работа. Искам да наема хамали, за пренасяне на строителните материали в мазето или т.н. импровизиран гараж – гаражчето е сухо, затворено, заключва се, поддържа се добра темпрература за торбите с цимент и шпакловъчен материал, надявам се и влажността е точно правилната.
Ще наредим палети, над които ще постелим плоскости картон, с които се надявам Вие да помогнете, складираме до 5 броя итонг един върху друг и дърпаме друг палет. Итонга е горе в двора, Единствения вход е отвън, вътрешния нее  завършен, няма стълби все още – ако искате си ги подавайте през пролуката, но това на място ще се прецени. Редим итонга, след каот завършим реда слагаме нова плоскост картон, след което се облицоват с наелон, така за всеки палет. Същото ще направим и с чувалите, ще ги товарим максимум 6 чувала един върху друг, картон, опаковат се с наелон, мисля, че ще изкарат така няколко години, така или иначе нямам избор – не искам да се окажа в ситуацията на полузавършена къща и никакви пари, за д апреживява семейството ми!
Нищо няма д им стане на материалите ако имате грижата да ги опаковате добре, разбира се ще си платя за което!
Разбирам, че времето е гадно, но предпочитам какъвто и дъжд да вали да свършим тази работа, защото тепърва валежите ще са от сняг и калта, която ще се получи няма да е приятна :). Очаквам хамалите след 4:30, 5 или през уикенда, предпочитам да се свърши работата възможно най-скоро!