ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

Хамали за разглабяне и прибиране на трактор

Вярвате или не доста неща са ми са се насъбрали покрай коледа, много ударени коли, скъсани ремъци, подмяна на гуми, карбураторите сдават багажа и дюзите все запушени – все рутинни операции, но сме почти постоянно заети, а и покрай коледа все ще се случи да сме само двамата – аз и сина ми.

Получихме подарък един стар трактор, който ще ползваме за части. Искам да приберем трактора, тъй като идва зима и ще пооръждевее, другото, което е трактора беше стоварен насред двора ми и има по-малко място за поне 3 автомобила. Тракторът е от старите руски чудовища – давам на хамалите 3, 4 комплекта с ключове и действаме – захващате го от колелата и действате нагоре към кабината – ще Ви отделя местенце в гаража, където да складирате всичко, можете да вземете малки кашончета с Вас, където ще слагаме болтовете и малките сглобки. Едни 10-а кашонета ще свършат работа – все пак е голяма машина. Най-трудната част от всичко ще бъде с двигателя и маслените сглобки, Двигателя тежи към един тон и нещо. Двигателят ще се сложи на един палет, няма да се разглабя, ще се разглабя само при нужда на части от него. Същото важи и за масленият нагнетител. Тези по-големи части, няма д аимма претенции към тях – да се складират на палетите, така или иначе там е голям ужас при разглабянето, няма да могат да се измият дълго време. Търся хамали за тази работа, за да можем ние да си вършим нашата, а хамалите да се занимаят с тази рутинна и не толкова сложна работа. Ние за този ен ще си ги изкараме парите, които ще платя на хамалите, защо да губим клиенти за тази излишна работа, каот може хамалите да я свършат. Хамалска е също и поради тежките артикули в един трактор, че само гумата отива повече от 100килограма :).
Очаквам Ви в ранни зори на 27и, ще се захващаме за работа, надявам се един ден от около 12 часа ще стигне. Започваме от там от където ще Ви е най-удобно, не е задължително да започваме от гумите, но в крайна сметка вие сами ще си прецените.