ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

Хамали и кухни

Днес нашите Хамали от Преместване БГ Сключиха договор с фирма за кухненско уборудване за доставката и монтаж на кухненско оборудване.

ЕЛЕГАНТНА – ФУНКЦИОНАЛНА-МОДЕРНА – КУХНЯ МЕЧТА

Кухнята мечта е тази, която оговаря напълно на вашите изисквания има собсдтвен стил, силно узлъчване и красив вид. Ако е и функционална тя ще бъде използвана с удоволствие от всеки на семейството, а Вие никога няма даискате нещо па различно или по добро, просто защото имате най доброто

Идеята е кухненското пространство да се разположи по добре от на Преместване БГ. Ако работната площ е разположена в част от по голямо посещение обособете точно тази зона по близо до прозореца;

Изберете светли основни цветове за стените за да не „затваряте“ помещението. Бледото жълто е един удачен вариант за цвят, който подсилен от пряката слънчева светлина, създава особена романтична атмосфера.

За да разграничите ефектно двата отделни къта има няколко добри възможностл Чрез нестандартно архитектурно решение на Хамали и транспорт от Преместване бг, меже и да дадете нестандартен и нетепичен стил на стаята.