ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

Хамали при пренасяне на нова техника до магазините ни в Пловдив, Русе , Варна и Свищов

Етикети:,

Работата е доста, ще действаме с 3 отделни камиона – един предназначен за Пловдив, един за Русе и Свищов, трети за Варна.

За всеки от камионите ще са ми нужни двама хамали, които да помагат с товаренето и разтоварването – ще ни е необходим цял ден, на 6-та хамали. Транспорта ще е за един ден, всичко ще се свърши в рамките на деня. Пратката за Пловдив е най- голяма – хладилници, домакински ел печки, ширм, пералня, сушилня, домакински ел уреди – всичко е в промишление си опаковки, носенето ще е лесно – единственият проблем ще идва от това, че обектите са си обемни и при местенето ще трябва да се внимава да не стане второ качество техниката след някое преобръщане почукване или одраскване – това е недопостимо. Сигурни сме хамалската услуга ще е от най-високо качество, затов аи спираме да дискутираме този въпрос.
Пратката за Русе и Свищов е малко по-сложна, тъй като трябва да се разграничат двете пратки. Ще се номирарат кашоните, какот и ще се разграничат още в момента на качването в камиона. Нормално е транспорта до Русе и Свищов да отнеме повече от 10 часа, разбира се ще се отблагодаря на хамалите както си му е реда естествено – няма да се скъпим особено по празниците – Важно е да извършим услугата преди началото на работните дни, за да сме подготвени за следващата седмица и новогодишните празници.
Транспортът до Варна е най-големия, затова може да отделим и повече хора за там, ще бъде бързо – транспорта и магазина са предупредени, ще ползваме наш камион, който е доста добър, ще побере 3, 4-а вътре в кабината, а в магазина ще Ви чакат още помощници, както и електрокар за разтоварването – камиона лесно влиза в склада, достъпът с камион до мястото е без проблем.
Очаквам момчетта още утре – рано след 6:30.