ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

Хубав ден за работа

Днес е хубав ден за нас. И времето е добро , и работа има много.

За наш редовен клиент правим Хамалски и транспортни услуги ,като от печатница в кв. Дървеница се товарят 85 бр. кашона с печатни материали. Транспортират се и се разтоварват в офиса на фирмата в кв. Слатина.

Подобен е ангажимента ни днес към една голяма банка, като изнасяме 90 бр. кашона с архиви от централното управление на банката и ги транспортираме и складираме в база Боила в кв. Горубляне.

Тази сутрин ни се обадиха да помогнем спешно с Хамали и транспорт за да се натоварят и преместят две кафе-машини с тегло 150 кг. и 250 кг. от Правителствена болница до бул. Дондуков. Ние сме доста ангажирани днес, но намерихме пролука в графика и ще изпратим екип около обяд , който да помогне на клиента за кафе-машините.

В Патентното ведомство изпратихме четирима хамали за да извършат някакви вътрешни размествания .

С Преместване на два апартамента и един офис са натоварени други две групи от работниците ни. Особено много работа има при едния апартамент – местим мебелите на тристайно жилище в кв. Дружба и ги качваме до трети етаж без асансьор.Ще разглобяваме някои мебели , за да могат да се пренесат.

За госпожа Петринска в 16 часа ще осигурим хамали за качване до четвърти етаж по стълби на нова кооперация в кв. Г. Делчев на една пералня, печка и хладилник- доставка от магазин.