ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

Hamali за една наистина хамалска работа

Работата е следната – ще чистим градина. Най-лошото е че заваля сняг, не е покрил изцяло земята, но става все по трудно да се работи, калта също е ужасна.

Наскоро завършихме къщата, всъщност, поставяхме пътеките из двора непосредствено преди коледа – сега след като всичко вече поприключи с еуфорията покрай светлият празник Коледа, гледам да си попочистя двора, за д аможем най-накрая да пристъпим към покрванеот на басейна и засадането на две елхички, да са готови заадени за нова година е моето желание, след това никакво влизане с камион и каквато и да е била работа до на лято, когато би трябвало отново да порасне тревичка и да изчезне калта. Така с две думи за какво става въпрос – вкарваме камиона директно вътре в двора и момчетата хамали, взели по една лопата, кирка или мотика няма значение – започват да изхвърлят всеки един камък, който видят. Има много ламарини, останал бетон, с някви колове, някакви дървета при леенето на зидовете отстрани, части от керемиди, и доста земни камъни – камъци, които излязоха при копаенето на основите на къщата – ще се маха всичко което се вижда от земята, ясно е, че ще излязат още, но ако хвърлим един камион сега, за на лято почти няма да остане и ще мога и сам да се справям.
Хамалите ми трябват главно – да изхвърлят боклука от двора, да ликвидират камъците и да поочистят пейзажа за нова година. Имаме организирано голямо парти, поръчали сме и сняг ;). Всичко ще бъде точно. Очаквам Ви в двата работни дни от следващата седмица да свършим работата – вярвам един ден ще бъд еповече от достатъчен за тази цел, обаче – вземете ръкавици, камион, както и бъдете поне 5-а хамали, не искам да губим цял ден и накрая пак нищо не свършили – ако свършим работата до обяд 0 имате тържествен обяд със семейството ми ;). Очаквам Ви към 7, 8 сутринта по светло да започнем да дирим съкровището !! :).
Дворът ми е близо два декара – няма нищо в него, освен един басейн от около 25 м2 и другото е незасят район, нуждаещ се от вашето внимание .