ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

Етикет: hamali

Хамалска услуга от Преместване БГ

17.03.2009
хамали

Кога е най-добре да се преместя? Ако имате избор почти всички наши колеги ще ви препоръчат да изберете време за преместване различно от летните дни, края на месеца, или празниците в края на годината. Натоварването тогава е най-голямо.

Хамали за обща работа в склад

26.02.2009
хамали

Хамалите са ми необходими, за да ми помогнат в нареждането на един склад в покрайнините на София. Склад за меални продукти, сглобки и материали за металообработка.

Как да спестим пари при следващото си преместване.

Всички искаме да спестим пари при преместването, в края на краищата преместването може да излезе и доста скъпо, особено ако се ангажира транспорт на всички ваши вещи в друг град. В нашата работа повече от 10 години, можем да препоръчаме на нашите клиенти няколко трика, с които да намалят своите разходи и да останат доволни […]

Хамали в голяма търговска база

15.02.2009
хамали

Хамали в търговска база. В рамките на 4 дена ще зареждаме изцяло търговската база, която е разположена на около 2 деката земя в индустриалната зона на гр. Бургас.

Транспорт на техника и мебели

14.02.2009
хамали

Пренаселване на офис, офисът ще е по-плътно нареден, ще имаме над 12 компютъра в две малки стаички, искаме така да преработим стаите, че да с епоберат съвсем нормално тези работни места.

Преместване на машини

23.12.2008
хамали

Сменихме цеха си, местим се от доста тясно и неудобно място в нов цех в промишлената зона – трифазен ток, газ, достъп за големи камиони, долу горе добра инфраструктура, мойе и по-добре да бъде ..определено, но с времето ще се развие областта.

Антики, уникални дънери, камъни и храсти

21.12.2008
хамали

Искам да обзаведа двора си за къщата в София, имам една доста интересна разчупена градина с общи линии объл тип и лек наклон към града, уникален ми е дворът в общи линии и искам да довърша тази уникалност в източно ориенталски тип.

Разчистване на двора ми

05.11.2008
хамали

Здравейте, след дълго лутане в дебрите на пазара за недвижими имоти в България, най-накрая и аз се включих с една виличка, която е под всякаква критика, но парите абсолютно си струваха.

Стари шкафове – каси от училище

25.10.2008
хамали

Шкафовете стоят, от дълго време в склада на училището, касите са с размер на училищен гардероб, използват се за съхранение на документация, и други училищни книжа.

Хамали и транспорт до Румъния

24.10.2008
хамали

Работих близо 3 години в Букурещ, фирмата беше нова, развивахме бизнеса – беше интересно, но след близо 3 години работа и никакво движение в работната среда, реших да се пробвам в България.

Стресово обзавеждане

20.10.2008
хамали

Току що завършихме ремонта на един тристаен, нов апартамент. Апартамента е маломерен с 3 стаи и кухненски бокс.

Спортен риболов, състезание

18.10.2008
хамали

Организираме по това време през уикенда състезание за ученици от нашето училище. Училището е езикова гимназия, предлагаме отмора на учениците.

Стига вече експерименти

17.10.2008
хамали

Обедих се по трудния начин, че е много по-добре да си платиш на професионалисти, отколкото да теглиш некадърността на пишман носачи.

Опразвам квартирата

16.10.2008
хамали

Близо две години вече живея в тази квартира- като мой дом стана, но уви не мога да си позволя вече, особено след последното увеличение на наема.

Ще носим Итонг и цимент

15.10.2008
хамали

Блокчето ми е от близо 21 години. Ползвам още първото остъкление на терасата, това което е правено преди да го купя още. Можете да си представите за какво става въпрос, страх ме е прозореца да отворя.

Помощ с прецизен транспорт

12.10.2008
хамали

Предстои откриване на сервиз, за който работихме дълго време – аз и брат ми. Сервизът се занимава с ремонт на камиони и по-едра строителна и селскостопанска техника. Разположен е по пътя за Варна по главно шосе в София.

Приключен ремонт

Продаваме вторият етаж от нашата къща, наложи се малко да го разкрасим, че беше заприличал на… Пушек, прах, деца от малки живеят там – представяй си какъв ужас.

Спешна нужда от хамали

17.09.2008
хамали

Здравейте, останах сам в къщата – синът ми и дъщеря ми заминаха в чужбина на гости на майка си (Испания). Разведени сме от 12 години, живея с децата си в къща до Варна. Закупих нови материали за облицоване на къщата с паркет – от дебелия, дребен паркет, с който с епобъркваш докато си го сложиш. […]

Животински кът в градината

Имам една налудничава идея, дано не звучи смешно :). Заделих задната част от двора на имота в края на града, където мисля да се преместя да живея скоро, за един малък зоокът. Ще има две кокошки, малки зайчета, папагали, миникошер, кът за змия и един хамелион. Всичко това ще е на открито, като разбира се […]

Хамали за БТК

13.08.2008
хамали

Привет от Хамали преместване БГ Уважаеми Колеги , Моля ви да изпратите отговор на моето запитване за оферта за товаро-разтоварни дейности на разнородни материали в складова база ! Отговорът трябва да включва : 1.Цена за работник на час ; 2.Цена за работник на ден (8 работни часа) ; 3.Време за предварителна заявка на работна ръка […]