ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

Услуги за корпоративно преместване

Както знаете ние сме компания грижеща се за вашето безпрепятствено преместване включвайки професионално обслужване на вашите товари и багажи. Името ни най-често бива обвързвано с преместване на мебели и вещи от дома и офиса както и с нашите транспортни услуги предлагани като допълнение на мануалният труд извършван от хамалският ни екип. Днешната статия е насочена към сериозните корпорации и институции, които искат да открият свои филиали или просто да се пренсат като отново могат да се доверят на гарантираното качество предложено от Преместване БГ.

Корпоративно, институционално или фирмено преместване заедно с нас е най-добрият вариант, който можете да изберете тъй като ние предлагаме ред полезни за ръководителите услуги. Започваме от стандартните а именно използване на транспорт, опаковане на продукти и материали, международни премествания, складиране и стигаме до сериозният аресен от функции като употреба на палети, продажба на опаковъчни материали (кашони) и много други, с които ще се запознаете в сайта ни.

Ние предлагаме дългосрочен труд на нашите хамали в складовете на вашата корпорация/фирма като дори сме подготвили специални тарифи за изискванията ви. Какви са цените и начинът по който да се абонирате за предложените от нас хамалски услуги можете да научите след като се свържете с нас чрез упоменатите връзки. Можете да бъдете сигурни в 100%-воата производителност на предложенията ни тъй като вече години наред се занимаваме с преместване на банки, работа в чужбина, подреждания и обзавеждания всичко с ръцете на талантливият и млад екип хамали.

Докато ние съществуваме няма нужда да търсите други за силовата работа. С техническите си възможности, нашият транспорт и екипите ни вие ще получите именно това, което желаете – стабилна и сигурна работа. Очакваме вашите заявки или въпроси свързани с товаро-разтоварните дейности, за които пишем в блога си и Ви желаем много здраве и всичко най-хубаво.

С уважение,
Екип Преместване БГ