ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

Дай боже повече работа през новата година

Вярваме, че новата 2011 година ще ни донесе нови успехи в работата ни, най-харесваме вашите пожелания, които пристигнаха на служебната ни поща изпъстрени с толкова много мили думи, че целият ни персонал се трогна. Дори и в работа като носачи ние откриваме непринудена и истинска благодарност от вас потребителите ни или просто хората, които веднъж са посетили този сайт но са запазили добри впечетления от него. Подобрените опции на нашите дейности ще виждате в продължение на цялата настояща 2011 година в познатият вариант и ще сме още по-големи новатори като направим един добър мултимедиен блог, които да използвате без грижи.

Вдъхновени от вас продължаваме да работим

Нашите партньори към сайта Преместване.БГ които всички познавате продължават да ни подкрепията в начинаията по това да местим трудните за пренос материали, ние от страна на виртуалната приемница (метафорично казано) излизаме всяка седмица с новини и публикации пряко от първоизточниците. Подробното ни описание ще продължи и през цялата настояща година така, че ви желаем приятно четене и разумен избор.

Движение, вдигане, изкачване на стълби, пакетиране, кашониране и още много от най-търсените хамалски услуги са наше приимущество заради това запомнете този адрес и го напишете в браузъра си когато имате нужда. Няма да ви разочароваме а ще ви дадем всичко онова за, което сте заплатили като гаранцията за всеки ваш лев е гарантирана от марката ни.

Късмет през новата година

Ние ще се опитаме да го предизвикаме за вас като помогнем да заживеете на нови и по-хубави и главно спокойни места, нека стане така както пожелаете, нека децата ви ръстат сред приятни и миролюбиви хора а бизнесът ви да цъфти, ние можем да се включим във всяко едно преместване като качеството ще бъде напълно гарантирано както вече написахме.

Надяваме се, че ще изкарате добре празничните дни и ще се похвалите а присетители се за преноси – вижте Преместване.БГ