ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

Премести имущество с нас

При положение, че все още се питате кой ще ви помага за да пренасяте имуществото си във вид на тежки вещи и материали то нашата фирма за хамали е един наистина добър избор за нуждите ви. Даваме ви една уникална комбинация от товаро-разтоварни работници, транспорт и отдел за опаковане, които могат да се занимаят с всеки тежък ангажимент, който поемате. За вас можем да бъдем полезни с адекватните си възможности по съхранение и опаковане на товари както винаги сме го правили за тези, които се свързаха с нас.

Искаме и можем да дадем повече на хората занимаващи се с бизнес и на онези, които искат да обзаведат новият си дом из разкошните кътче в България. Много често когато пишем за нашите хамали искаме да се представим така както се чувстваме а именно силни и способни. Ваше ще е решението дали искате да наемете професионални хамалски услуги или ще търсите други алтернативи за да пренесете тежките неща от фирмата или от вашият дом. Едно обаче няма да се промени и то е готовността ни да бъдем във ваша помощ винаги когато пожелаете.

Хамалски услуги и преместване на товари в страната вероятно не са сред най-евтините за потенциалните потребители но за сметка на това са качествени дейности, за които гарантираме. Сигурни сме, че ставайки дума за вашето имущество вие няма да гледате да пестите пари а ще искате да получите труд от сръчен и интелигентен екип а такъв ще Ви бъде предложен от бригадата Преместване Бг.

Колкото до цените ние имаме специални оферти за пренасяне на имущество и дори големи намаления за фирмени премествания. Просто позвънете на нашите телефони и потърсете справка от служителите ни. Ние ще изпратим момчетата да направят необходимият предварителен оглед на обекта и имущество като на тази база ще преценим каква сума да изискаме. Още подробности търсете в сайта ни.

Всичко хубаво!