ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

Приемаме нови заявки за преместване

Искаме да известим посетителите на блогът ни за възможността да поемем вашите нови заявки за товаро-разтоварване, транспортни услуги и опаковане. Нашите работници очакват работа по преместване във всеки ден дори в средата на празничният месец Декември.
Предложенията ни идват с добри цени за тежката работа, която ще извършим така, че не пропускайте да ни наемете. За вас както сме обещали ще назначим професионалисти изпълняващи поетият ангажимент за носене на товари, тяхният превоз реализиран от товарните бусове и камиони в нашият автопарк и не на последно място изключително важната опция опаковане и защита на вашата движима собственост.

Съществуването на сайта и бригадата ни за преместване са двете упорни точки на офертите ни. Вие имате лесен достъп до информацията относно нашият работен цикъл като получвате и актуални новни от нас. Днес например се стремим да поднесем възможностите си на все повече заинтересувани хора, бизнесмени и домакинства, искащи да се заемем с багажите им.
Заповядайте при изпитаните товарачи от нашата компания за преместване и вземете най-доброто сред стотиците други съществуващи хамалски услуги.

Макар и студено, макар и в очакване на сняг ние хамалите сме тук и заявяваме готовността да работим по вашите нужди от здрави ръце, стабилен транспорт и разбирасе оригинални техники за опаковане.
Ние обещаваме да отговорим на гласуваното ви доверие като бъдем това, което очаквате да срещнете в стил хамалски услуги за България. Новата година ще бъде очаквано по-добра като ние ще се погрижим да внесем още корекции по цените и тарифите ни така, че има какво да се види при нас.

Новите заявки отправяйте на подадените от нас адреси чрез обаждане по телефона, връзка по електронна поща или след директно посещение на офисите ни в странта. Напомняме ви, че към този момент ние предлагаме и международни премествания, които гарантират добро качество и включват всички модерни практики. Това е от нас за днес,  посещавайте блога ни за да намерите още страхотни оферти за вас.