ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

В първият ден на новата година

Честита нова година на всички четящи нашият блог, да сте ни живи и здрави и да продължавате все така упорито да търсите правилните съмишленици за постигнае на високите ви цели В случай, че вашата амбиция е насочена към товаро-разтоварването и изисква услуги извършвавни от хамали то няма по-добри от Преместване БГ и Хамали Попай професионалистите в сферата .

Започваме от Понеделник 03 Декември

Подготвени както винаги, заредени с енергия, свежи и чакащи нови поръчки за преместване. Внимателно подбрете нуждите си и ни ги опишете след като се свържете с нас а ние без да се бавим ще се заемем с полагането на труда. Успешните ни действия, които представихме за изминалата 2010 ще се повторят при всеки наел нас за работа, нещо повече ние ще ви зарадваме с по-ниски цени и по-висока производителност.

Нашата решителност стана пословична заради липсата на отказ за каквито и да е премествания на българска територия. Винаги сме били коректни спрямо поръчките приходящи към нашата фирма Хамали Попай и сме действали в името на клиента. Ние уважаваме изборът ви, който пада точно при нас. Стотици други товаро-разтоварачи се борят за “място под слънцето” но малцина се онези, които наистина помагат във всяко едно положение.Новата година , новите Хамали със старото познато име и начини на развитие вижте ги тук като изберете от менюто на браузъра си любимото и познато на цяла България местенце на здравите мъже – хамалите Попай.

Тук сме и ви искаме

Заповядайте при Преместване.БГ порталът за хамали и хамалски услуги, от които печелите вие. Новите неща ще продължите да откривате в сайта ни, за тях можете да попитате и на познатите телефонни номера с мобилна връзка. Коментирайте и изпращайте електронните си писма към нашите упоменати кутии в интернет ние ще отговорим незабавно. Честита нова година продължавайте да се веселите и ни имайте доверие за тежките товари защото ние сме експертите, които знаят как да ви удволетворят.