ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

Преместване на багажа ви с наш транспорт

Имате багаж, който искате да преместите от дадено място към друго но ви е тежко и нямате възможност да използвате подходящ за случая транспорт. Намерихте решение на проблема защото се намирате при професионалистите в преместванията. Знаем колко много хора си строят къщички извън града и искат да ги обзаведат със старите си мебели и домакински уреди но за да го направят им е нужен камион или поне товарен бус. Както става ясно и от някои други статии в блога ние можем да ви предложим подходящ транспорт за всичко, което искате да бъде превозено. Вашият багаж във вид на опаковани вещи, материали, мебели и прочие ще стигне невредим до избраната от вас точка в страната като дори прибавяме и вариант за международни премествания.

Ние ще подготвим багажа ви за преместване като ви подсигурим кашони, стреч фолио и всичко, което ви трябва за опаковане на ценностите ви. Така ще бъдете спокойни, че когато натоварим имуществото ви на нашият транспорт то няма да се счупи, одраска или деформира. За допълнителна сигурност вие можете да използвате труда на нашите хамали, които ще натоварят и разтоварят багажа по най-внимателният начин както само те умеят.

За да използвате хамали от екипа ни при подаване на заявка за транспорт и преместване на багаж трябва да отбележите, че искате да прибавим екип от работници товаро-разтоварачи. Според обема на товарът и дестинацията към която ще се отправим с товарните коли ще изчислим сумата, която трябва да заплатите.За сигурността на вашите багажи по преместване ще се погрижат опитните ни и напълно компетентни работници. Запознайте се с тях като ги наемете за премествания на багажи, за вашите търговски или бизнес нужди и въобще за всичко свързано с носене на тежко, обработка на товар, опаковъчна дейност и транспортиране.

 Не товарете старата бричка използвайте професионални услуги по Преместване!

Повече информация относно цените за използване на хамали и транспорт от нашата компания ще ви дадем лично когато остановим контакт.

Очакваме ви!