ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

Как изчисляваме цената за вашето преместване

Много хора се питат имаме ли точни тарифи за предлаганите от нас услуги по преместване, които както вече сте запознати включват пълната гама от опции по транспорт, опаковане, използване на хамали чак докато завършим с заявените от вас изисквания. Да ние имаме ценови планове и не случайно ви съветваме те да бъдат коментирани само при нашите срещи а това се прави с цел да видим какви са вашите очаквания, колко товар ще преместваме, какъв транспорт ще използваме като от първите три въпроса се пораждат и нови, колко гориво ще отиде, колко човека са ви нужни и така нататък.

Защо не напишем някакви цени в блога

Защото искаме да сме честни към вас и ако излезем с някаква конкретика в цифри тя може да се окаже подвеждаща, може да ви звучи много евтино а всъщност да не е така, а може пък да ви се струва прекалено скъпо обаче реалноста да предложи друга гледна точка.

Виждате, че само при опаковането и използването на кашони ние можем да извадим десет различни цени като се започне от закупуването на самата опаковка, нейният вид и обем, нейната индивидуална цена и се стигне до там, че пожелаете ние да поместим предметите/вещите, които ще извозвате/пренасяте някъде като това също се заплаща. Транспорт на километър – сума, отново нещата са подложени на анализ защото идва задачата колко тона ще натоварим, къде ще ги преместим и прочие.

Преместване БГ се ангажира да

Спазва напълно фирмените условия публикувани в договора с клиента, както и да се опита да направи неговото преместване максимално качествено и достъпно според конкретното желание. При поръчка за хамалски услуги от наша страна и при цялото им разнообразие вие също слагате автографът си при сключени взаимоотношения между вас и фирмата ни като за всичко това ще бъдете информирани и ще прочетете клаузите когато ни посетите на упоменатите адрес.

Преместване.БГ запазва правото си да променя цени и услуги по всяко време като вие ще бъдате запознати с новостите ни на място или в офицялният ни сайт. Блогът ни ще продължи да се занимава с това да сте подготвени когато посещавате товаро-разтоварната ни компания с нейните особености, предложения и новости като се надяваме всичко това, което пишем да използвате по максимално добър начин за личното си пространство.