ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

Новини и открития от Преместване.БГ

Останахме изненадани когато разбрахме, че преместване е нужно дори и за малките магазини, вестникарски бутки и дори секс магазин, които бе открит пак благодарение на добрите действия на хамали работещи за нас. Вие няма как да не сте видяли или поне чули за Преместване.БГ и Хамали Попай но ако по някактва случайност не сте придобили представа ето ви малко информация, която да използвате при нужда.

Хамали Попай са най-добрите защото имат :

Собствен транспорт- задължителен за всяка уважаваща себе си фирма работеща изключително в сферата на товаро разтоварните дейности за, които пишем ние в сайта Преместване.БГ лидера като успеваемост сред хората.

Опаковане – кашони, чували, залепващи материали, стикеруване, консултации за складиране и палетиране и още много други.

Силовият елемент – носене и обработка на мебели, техника и въобще това, за което се сещате в момента. Всичко можем и всичко правим разбирасе срещу съответната цена, която вярвайте не е голяма особено имайки се впредвид онова, което ще ви предложим като качество и извършване.

Всякакви видове премествания / 7-те най важни опции /

1.Преместване на дома и офиса.

2.Преместване на отделни вещи, музкални инструменти (пиана,рояли) и други.

3.Преместване на строителни материали за къщата и вилата ви.

4.Преместване на мебели – маси, холна гарнитура, кухни и още много.

5.Преместване на дом в чужбина – международен транспорт.

6.Преместване на техника от всякакъв вид /черна и бяла.

7.Преместване или доставка на тежки предмети за новооткрити търговски обекти.

Ако имате нужда от някоя от седемте упоменати услуги просто използвайте формата за контакт с нас от Преместване.БГ и след като одобриям завката постъпили персонално от вас ще изпратим работниците да действат бързо, сръчно и да завършат онова, за което сте ги наели с пълен и безспорен успех.

От всичко по малко

Да това сме ние от Преместване.БГ и хамалите ни Попай притежават различните възможности за силни и енергични товарни предложения. И понеже знаем, че вие също ще потърсите рано или късно подобни стабилни дейности то не забравяйте написаното в нашият блог и веднага сложете сайтът ни сред най-любимите ви и важни места, които посещавате в нета. За сега ще ви кажем, до скоро и ще ви очакваме.