ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

Изобретателност при преместване

Всички фирми за хамали действаме по един и същ начин прилагайки комерсиалните и задължителни за професионалистите мерки от към защита на товарите, транспортни дейности, опаковане с кашони, доставка на материали и подобни. Можеме ли обаче да ви изненадаме с нови неща, нов вид и поглед върху преместване на дом, преместване на офис и завършени преноси навсякъде където желаете, за това ще стане на въпрос в този материал.

Хамали – модерни – нови

Преди всичко искаме да започнем с излагането на факти а те са, че работещите при нас не са случайно попаднали, те са обучени, здрави и разбиращи от работата си. Планираното преместване стана вече подход и на много други, но Хамали Попай и сайта ни Преместване.БГ са от първите, които пожелаха да има добър диалог с потребителите на хамалски услуги и огледът на това, с което ще се занимаваме като товари пост-фактом. Разбрахме, че вече ни догонват разни юначаги и подновихме техниката си както от физическата си част така и от инструменталната такава, провокирахме стотици от вас да видят как работят европейските хамали и то на Българска почвва.

Новите ни хрумвания приложени в труд

За всеки от интересуващ се от преместване освен фирменият сайт предложихме и блог с най-пресните публикация свързани с жанровете ни, които са вече известни на масовият посетител. Положихме много труд докато направим стабилна и ясна връзка с вас като вече поръчките ви са на един клик разстояние освен масово използваните телефонни разговори и живата комуникация при идване в офисите ни. От това става ясно, че няма да спрем развитието си напротив ще имаме нови абонаментни планове, по-добри начини за поръчка посредством мрежата и още за, които ще прочетете ако сме ви интересни и имате твърдите намерения да партнираме в бъдеще време.

Не разбрахте нищо и имате въпроси

Направете контакт с нас, за да ви бъде пояснен материалът и бъдете напълно сигурни, че няма да чакате дълго защото това не е от наш интерес. Желанието ви тежи за нас и знаем как един човек пести пари и време само и само за да направи решаваща стъпка в живота си, която напълно нормално може да е едно обикновенно или пък специфично преместване.

Преместване.БГ ви желаят здраве и успехи!