ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

Кой сега сейфовете ще премести

Чувате ли това от вашите началници, не завиждаме на онези, които са управители на офиси и фирми към, които спадат най-големите задължения а именно да търсят различен вид професионални дейности като хамалски услуги за преместване и подобен вид трудови усилия. Преместване.БГ има практиката винаги да ви бъде на разположение както и приоритетите ни са да се занимаваме с транспорт и пренос на каси и сейфове, може би едни от най-тежките товари за различните групи ползватели.

Работихме за банки

Там поместихме каси и сейфове, огнеупорни и други видове, за които ни трябваше не много време но пък здрав труд (е няма как без него) в крайна сметка получихме благодарствени писма и опериращите с този вид имущество бяха добре подплатени не само финансово а и чисто морално.


За най-известните направихме големи отстъпки и естествено едно дългогодишно приятелство както се изисква от доброто възпитание на нашият трудове колектив.

Работихме и за малки магазини

Там касите не ни се опряха въобще защото са по-малък брой пък и самата им функция не може да бъде сравнена с банковите изисквания за вместване на огромен по обем ресурс, който в минимален срок трябва да бъде доставен и монтиран. Ако сте собственик на магазин тип мини-маркет или павилион, за който ви трябва каса ние сме хората, които ще я доставим и ще я сложим на пожеланото от вас място.

И помогнахме!

На малкият и среден бизнес, на сериозни и развити в търговските дейности предприятия, цехове, админстирация и още куп подобни. Изградихме добри контакти между нас и физическите лица, тези които искаха да направят новото си апартаментче, така че да изглежда перфектно да се радват и да бъдат щастливи нямате представа какво чувстваме ние в подобни моменти, можете да видите плама в очите ни само ако ни наемете за да направим добро и за вас. Кажете ДА и прекратете тревогата си от преместване тъй като пак казваме по-големи професионалисти рядко ще откриете пък и за какво са ви като в момента вие четете рекламният ни блог.