АДРЕС

София ул "проф. Кирил Попов" 59

ТЕЛЕФОН

0888 71 81 80

Кой сега сейфовете ще премести

Чувате ли това от вашите началници, не завиждаме на онези, които са управители на офиси и фирми към, които спадат най-големите задължения а именно да търсят различен вид професионални дейности като хамалски услуги за преместване и подобен вид трудови усилия. Преместване.БГ има практиката винаги да ви бъде на разположение както и приоритетите ни са да се занимаваме с транспорт и пренос на каси и сейфове, може би едни от най-тежките товари за различните групи ползватели.

Работихме за банки

Там поместихме каси и сейфове, огнеупорни и други видове, за които ни трябваше не много време но пък здрав труд (е няма как без него) в крайна сметка получихме благодарствени писма и опериращите с този вид имущество бяха добре подплатени не само финансово а и чисто морално.


За най-известните направихме големи отстъпки и естествено едно дългогодишно приятелство както се изисква от доброто възпитание на нашият трудове колектив.

Работихме и за малки магазини

Там касите не ни се опряха въобще защото са по-малък брой пък и самата им функция не може да бъде сравнена с банковите изисквания за вместване на огромен по обем ресурс, който в минимален срок трябва да бъде доставен и монтиран. Ако сте собственик на магазин тип мини-маркет или павилион, за който ви трябва каса ние сме хората, които ще я доставим и ще я сложим на пожеланото от вас място.

И помогнахме!

На малкият и среден бизнес, на сериозни и развити в търговските дейности предприятия, цехове, админстирация и още куп подобни. Изградихме добри контакти между нас и физическите лица, тези които искаха да направят новото си апартаментче, така че да изглежда перфектно да се радват и да бъдат щастливи нямате представа какво чувстваме ние в подобни моменти, можете да видите плама в очите ни само ако ни наемете за да направим добро и за вас. Кажете ДА и прекратете тревогата си от преместване тъй като пак казваме по-големи професионалисти рядко ще откриете пък и за какво са ви като в момента вие четете рекламният ни блог.