ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

Най-избираният сайт за Преместване в България

Сайтът ни за преместване е може би на избираният от българските потребители на хамалски услуги в днешни дни. Това твърдение се базира на наши проучвания сред конкуренцията и се вижда, че вие харесвате работата на нашите работници от фирмата за товаро-разтоварване Хамали Попай и все по-често търсите новини, цени и предложения във виртуалната ни страница и прикаченият към нея блог. Това, което можем да ви посъветваме е да продължавате все така защото има какво да видите.

Какво може да спечелите като редовни посетители на този сайт

Информация за промоции, новини идващи от работните ни екипи свързани с разширяване на колектива, полезни съвети, нови транспортни придобивки, машини и технологии за опаковане – кашони и други любопитни случки.Вашите коментари също могат да бъдат достъпни за всеки така, че ако имате поздравления, критики, успешни истории или упреци то това е мястото където да напишете онова, което мислите за нас.Това, което прави нашите хамали добри е фактът, че цените са ниски, обслужването бързо и професионализмът властва така както трябва да е навсякъде, вие имате шанс да потвърдите или ще отречете това наше мнение.

Нашият блог за Преместване

В него може да срещнете рекламни статии, публикации на товарачи работещи при нас, вести за всичко случващо вътре в фирмата и различни точки на клиенти избрали да работят точно с Преместване.БГ.
Блогът е и добро място за кореспонденция, тъй като той ви насочва към основните ни дейности като при евентуални въпроси за някоя от опциите ни вие можете да ни потърсите по ел. пощата или на нашите упоменати телефони.

Нови виртуални инициативи

За в бъдеще ние ще ви предложим facebook страница чрез, която лесно ще можете да имате достъп до преките коментари на хора, които са работили с нас. В момента всичко е на ниво проект, но уверяваме ви реализирането му няма да закъснее. В социалната мрежа освен, че ще прочетете коментари, ще може да се допитате по всички въпроси свързани с цени и други фирмени детайли към специалист-консултант. Очаквайте още новини по повод новите виртуални инициативи на Преместване бг.