ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

Процедура по преместване

С нас процедурата по поръчка и направа на вашето Преместване било до от битов или професионален характер е детска игра. Вие можете да разчитате на професионалното и своевременно обслужване от товаро-разтоварният ни екип като всичко ще стане точно така както сме обещавали стотици пъти тук в блогът и разбирасе в официалният сайт. Днес вие няма нужда да чакате седмици за да дойде реда да закарате канапето в провинциата или да получите дългоочакваната люлка подарък от сестра ви. Благодарение на лекотоварните и тежкотоварни товарни коли вие ще усетите качеството на преместванията предложени с нашата уникална марка. Горди сме, че можем да ви представим своят автопарк състоящ се от бусове и камиони с висока товароподемност можещи да се справят с всичко, което трябва да се пренесе.

Нашите хамали грамотно и сигурно ще натоварят опакованите ви багажи и след пристигането на транспорта ни ще ги разтоварят и монтират на нужното ви място. Освен досега споменатите части по процедурата относно заявката ви за преместване, искаме да добавим и реалната възможност за опаковане на товара ви от наши служители, за повече информация вижте раздела в сайта ни.Така като обобщение можем да кажем, че вие ще получите един страхотен екип от Хамали, добър транспорт, опаковане на имуществото ви и една наистина бърза и качествена процедура по преместване. Всичко това ще стане ако ни се обадите и ни засвидетелствате вашето доверие.В всякакви видове премествания и работа от хамали ние се държим на най-високи позиции и за това Българският народ ни обикна знаем, че точно вие може да сте следващият щастлив клиент.

Не пропускате да видите още за нашите хамалски услуги в страниците един от най-големите блогове по темата в цялата страна. Запознайте се с различните ни действия в столицата и от нашите колеги в клоновете на фирмата ни за Пловдив, Варна, Бургас и Русе цялата тази информация сме подбрали за да можем да ви запознаем по максимално точен начин с дейността, която извършваме. Пожелаваме ви всичко хубаво до следващата ни публикация!