ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

Хамали и преместване на хладилно оборудване

Нашият професионален екип за преместване в България иска да предложи на всички потребители изпитващи нужда от пренос на хладилно оборудване от една точка на друга използва нашите най-добри оферти. От много години насам почти не минава месец без да имаме поръчки за преместване на хладилници, фризери, витрини и прочие оборудване. Предложението ни за помощ към вас търговци или обикновенни потребители включва действия от Хамали и транспорт, който ще извърши превоза на материалът. В случай, че се налага да изнасяме големи фризери от заведения и/или домове с малки врати можем да предложим монтаж/демонтаж с цел по-бързата манипулация относно уредите и тяхното изнасяне.

Преместване на хладилно оборудване може би е една от най-тежките задачи стоящи пред хората и именно за това ние ви предлагаме решение на проблема чрез фирмените Хамали, които до ден днешен са се доказвали във всяка една точка от страната и за различни видове обслужване на тежки товари.
Към офертата ни добавяме съдействие чрез осигурен товарен превоз при ваше желание, като ще се съобразим с тежеста на фризерите, хладилните витринни и така нататък техника, която ще се премества.

 
Това е най-общо за услугата по преместване на хладилно оборудване. Не забравяйте, че ние предлагаме и още цял куп хамалски услуги, които да употребите свързавйки се с нас. Опаковане, Складиране и много други са сред възможностите на компанията ни набираща енерция в България с всеки изминал ден. Работете и вие с най-добрите за да бъдете доволни от инвестираните ви пари. За повече въпроси относно работата ни както по днешната оферта така и всичко, което ви касае моля свържете се с екипа ни.

За да обощим всичко написано дотук вие можете имате пълното доверие в оргиналното обслужване от доказано добрите Хамали в колектива на компанията Преместване БГ.
Ще бъдем щастливи ако дойдем при вас и се потрудим за това да улесним работата и живота ви, до нови срещи и всичко най-хубаво!