ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

Студентите сред нашият екип

Преди много години в столицата се организира бригада от хамали студенти, които искат да получават пари за да издържат своите ежедневни нужди. Момчетата са силни и крайно амбицирани като макар, че пред тях има много преспективи те избират именно товаро-разтоварният труд. Лека-по-лека професията еволюира и започва да се мисли за нещо по-мащабно и ефективно за клиентите. Точно в този момент с божията помощ или чист късмет на фронта се показват Хамали София вече развита и известна компания, която подава ръка на младите работници студенти. Всичко преминава добре и скоро младият хамалски персонал се снабдява с първите си камиони и малък склад в който да помества опаковъчните си материали. Най-после студентите получават професионална реализация тук и в България а днес вие напълно спокойно можете да се възползвате от тяхният грамотен и специализиран труд.

Всички тези събития издигат името на Хамали студенти а нуждаещите се от преместване предпочитат да използват услуги именно от такъв свеж и адекватен персонал. Забравяме за въжетата, грубият език и обноски останали от миналото тъй като на среща Ви стоят образованите млади мъже преценили, че тази иначе никак лека професия им приляга. Дядовци и баби, млади семейства и бизнес предприемачи всички звънят за да търсят новите хамали, няма и помен от грозните асоциации, с които някога си служеха хората по адрес на товаро-ратоварачите у нас.

Ще ви бъдем признателни ако споделите намеренията си по преместване с нас и отново казваме ще бъдем напълно ефективни във всеки случай, дори и при най-тежките премествания. Здрави ръце, квалитетна помощ истински колектив това сме ние намерете ни днес. Повече за развитието на дейността ни очаквайте в следващите ни статии