ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

За нашата складова база

Както сме ви запознали в сайтът на Преместване бг ние предлагаме възможноста да съхраните вашето имущество за определено време. В случай, че търсите сигурно място където да оставите мебели, техника, скъпи вещи или търговски стоки то ние ви даваме този шанс. Редом с множеството хамалски услуги, които сме представили ние ви даваме реалната възможност да използвате складовата ни база за вашите цели.

Когато говорим за съхранение на вещи в складът, който ще ви предложим ние прикрепяме оферта за транспортиране на материалите ви от мястото, на което се намират директно до склада. Нещо повече за вас освен товарни коли ще назначим и хамали, които да извършат процедурата по товарене и разтоварване а останалите екстри са опаковане, палетиране и други. Оставяйки своята собственост в наши ръце можете да сте напълно спокойни за това, че сте направили един наистина добър избор.

Съхранение на вещи от професионалната бригада хамали за премествания в България е чудесно хрумване за собственици на различни бизнеси, частни лица и хора търсещи временно настаняване на материали за строителството, авто-мото и различните им разновидности. Научете повече за тази опция като още днес наберете телефоните, които сме дали за връзка в сайтът ни. Вие ще получите оферта за складиране с или без допълнителни хамалски услуги от фирмата ни.

Освен съхранение на вещи ние продължаваме да работим качествено за всяко едно преместване, което желаете да бъде изпълнено в страната или извън нея. Винаги когато вие потрябват професионални хамали и изпитано качествен транспорт ние сме на среща за осъществим желанията ви. Преместване БГ винаги с едни гърди напред, както сме казвали и в други наши статии.
И днес колкото и нескормно да звучи демонстрираме на много наши конкуренти какво значи качество на услугите, комбинацията на всеки един детайл свързан с професията ни плюс иновативни подходи към всеки потребител. Обичаме да помагаме и го правим надяваме се да сте харесали поредната ни опция специално за вас.