ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

Изкарване и пренос на багаж за Европа

Подготовката за международно преместване минава през хамалски услуги, които можете да изберете директно от фирмата, с която ще транспортирате имущество зад граница или отделно с избрана от вас компания. И в двата случая ви трябват опитни хамали, които да изкарат багажа от дома или офиса ви и да го подредят в транспорт предвиден за експортирането му.

Добре знаете, че Преместване БГ е сайт популярен с реалната възможност да комбинира услугите в пълен пакет и да Ви ги предоставя на напълно достъпни за България цени. Изберете нужното от нас и се свържете с персонала ни. Днес вие по-добре от всякога ще създадете спокойствието си като вашият багаж ще бъде изкаран, опакован и в пълна готовност да замине за пожеланата Ви дестинация.

Компилация от опции за всеки клиент

За да не се чудите къде и как да изберете по-доброто международно преместване ние сме подготвили за вас всичко, което Ви потрябва. Ще извадим от складовете нашите опаковки и по най-ефективният начин ще поместим материалното съдържание, което ще замине някъде из континента Европа.
Можете да бъдете сигурни, че зад готовността ни да бъдем адекватни на очакванията Ви сме събрали групи тясно свързани със спедицията за всяка посока на континента ни.

Всичко е готово и сме в очакване на заявките към колектива съставен от професионални превозвачи и хамали. Не ни забравяйте и при всички други нужди от тип преместване на домове и офиси в София и провинцията. България е странта, която добре познаваме и ще разпрострем силата на възможностите си из цялата страна. Можете да ни се обадите за да организираме евентуална среща на която ще Ви запознаем подробно с цени и фирмени условия.