ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

Кажи здравей на твойте хамали

Привет днес искаме да споделим мислите си относно отношението между клиенти и хамали при заявки за Преместване или друг вид помощ по обслужване на тежки материали. Обикновенно когато ни повикате очаквате да видите как ще се справим и внимателно следите действията ни, за което ви поздравяваме защото така трябва да се държи човек, който е платил за каквато и да било услуга. Следва обаче подробността, че част от потребителите на хамалски услуги и специално преместване на домашно имущество желаят да смъкнем от цената, която иначе предварително сме уговорили. Нужно е да споделим с всеки наш бивш или настоящ клиент, ние имаме твърда политка по изготвяне на офертите и след като сме ви издали фактура държим на коректност. Масата от народа, които се обърнаха към Преместване БГ бяха напълно коректни дори станахме приятели, те ни посрещнаха с усмивка и ведрото Здравей, което ни пълни душата.

Кажи здравей на хамалите

Живеем в цивилизовни времена и сме сигурни, че така смятат 90% от хората, които използват услуги по преместване на имущество. При наем на професионална фирма като нашата желаем да разменим уважение и разбирателство като за нас това е единственият път за добра връзка и качествено изпълнена работа. Разбирасе ние ще обслужим заявката ви дори и да не ни кажете здравей но се губи онази, човещина, на която разчитаме и за която се борим. Вече няма немърливи и невъзпитани Хамали не не и при нас от бригадата за транспорт и преместване. Цените са фиксирани, изпълнението гарантирано очакваме само да ни кажете здравей и ние да ви отвърнем. Нека бъдем свежи и отзивчиви и да си помагаме така се градят отношения, помагате ни като поръчате услуга и ние ви помагаме като я изпълним така както сме обещали и целият този етап преминава под знака на приятелското поведение и контакт.

Бихме се радвали ако гледате на нас като ваши партньори дори и в преспектива. Ние уважаваме дистанцията между търговец и клиент но понякога си мислим, че няма смисъл да се прекалява с нея. В крайна сметка нали за това се борим да бъдем обединени и да вървим напред. Не ви ангажираме с този начин на мислене а споедляме нашето мнение като чисто разсъждение тук в персоналният ни блог.

Поздрави,
Блог екип Преместване БГ