ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

Преместване БГ – за клиентите ни

Много сме изписали по темата за професионалните хамалски услуги, предложени от сайтът ни преместване.бг като вие вече би трябвало да сте наясно, че избирайки нас имате всичко, което е необходимо за да преместим вашето имущество, бързо, сръчно, сигурно. Представихме доста серизоната визитка на нашите хамали и любопитни факти около нашето съществуване през годините. Знаем, че част от вас са се поинтересували от компанията ни благодарение на интернет презентациите, които сме дали включително и в този блог. В знак на благодарност ще напишем как ние видяхме, клиентите си от започването на работа до днешни дни.

За клиентите с любов

Освен факта, че вие сте онези, които ни дават работа и благодарение на които се храним Ви уважаваме и заради решението да се доверите не на кой и да е а на изпитаните специалисти по преноси в наше лице. За много от представителите на по-големите градове ние сме една обикновенна компания, за други обаче сме единственото спасение при обработката и траспортирането на мебели, ценности и прочие. Стоим до вас и Ви помагаме като причината е ясна, обществото се нуждае от силни ръце и от реални услуги тук в родната ни страна.

Благодарности

И за край на статията ни днес искаме да се възхитим от потребителската психология на моменти като споделим накратко с четящите, че между вас съществуват изключителни джентълмени, които освен комплименти, непринудено уважение върху трудът ни и споделено мнение из блоговете и социалните мрежи, запознаха своите близки и роднини с предложенията ни, което ни докара допълнителна работа и съответно парични постъпление в касата ние. Ето за това Българите сме велики защото си помагаме и на нас не ни остава нищо друго освен да кажем едно големо РЕСКПЕКТ.

Пожелаваме ви успешни начинания в работният цикъл и личностни постижения в живота, ние сме просто една добавка, една социална дейност, която може да бъде във ваша помощ, ако пожелаете потърсете ни по всяко време.