ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

За нашата работа и опитност

Всеки един служител работещ към нашата бригада за преместване на имущество включваща услуги по товарен превоз, опаковане, складиране, продажба на кашони и други опаоквъчни материали, има опит в бранша поне няколко години. Сред нас съществуват хамали, които се занимават с товаро-разтоварване от студентските си години насам като вече са отвърдени ветереани. Хъса на екипа занимаващ се с тежките премествания може да бъде забелязан от всеки, който ни наеме. Ние пристигаме на уговореното място и в точният час без никакво закъснение. Подхващаме работата и не спираме докато не я доведем до успешен финал.

На разположение имаме богат набор от помощни инструменти, качествен автопарк с напълно изправни товарни коли (бусове и камиони) както и всички налични опаковки като кашони, картонени кутии, чували и т.н. Тези неща помагат на клиентите да се чувстват сигурни в онова, което правим и знаят защо са заплатили за професионални хамалски услуги.
Приканваме всички, които търсят помощ за преместване на вещи от дом или офис да се свържат с нас защото ще им осигурим най-добрите оферти правещи съществена разлика от стотиците други предложения.

Ние не омаловажаваме работата на нашите преки конкуренти дори я адмирираме заради стремежът им да създават оригинални хамалски услуги в България но и с нескрита гродост можем да твърдим, че ние сме една от най-търсените бригади към актуалната дата надяваме се тази тенденция да се запази и занапред. Именно заради това уважаеми дами и господа решихме да се обърнем към вас с поредната си публикация като ви призовем да откриете разликата при хамалите тази разлика, която ще ви накара да разберете, че все още има честни фирми изкарващи парите си с много труд и постоянство.

Можете да намерите нашите контакти в страниците на сайтът ни като ние ще очакваме обратна връзка. Прочетете за това как работихме по последните потребителски поръчки още следващата седмица когато ще ви разкажем за това как мина работната седмица на екипа за професионално преместване в България. Надяваме се да ви бъде интерсно и ще очакваме да посетите блогът ни отново. Всичко хубаво!