ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

Представяме услугата преместване на мебели

Компанията ни ви предоставя услугата преместване на мебели от всякакъв вид. Голям брой Българи вече потърсиха квалитетният ни екип от хамали за да преместят кухненски шкафове, маси, столове, холни секции, спални и още десетки различни видове мебелировка. Естествено всяка една заявка, която получаваме се обработва от висококвалифицирани специалисти в областа товаро-разтоварване на имущество. За по-лесният пренос на мебелите ви и поставянето им в нашият транспорт ние предлагаме услугата монтаж и демонтаж. Ще разглобим всеки елемент от вашите мебели (ако самите те го позволяват) и ще ги превозим към желаният от вас адрес.

Предлагаме и опаковане на мебели така, че преместването им да бъде още по-сигурно и защитено. Преместване на мебели е стандартна услуга предложна от компанията ни, за нейното перфектно приложение свидетелстват много от потребителите, които вече писаха в този блог. Разбирасе най-хубавото нещо когато наемете нашите хамали на работа са цените, които ще ви предложим. Почти не останаха толкова тънки оферти за професионални хамалски услуги в България но тъй като ние държим  на съгражданите си им създавам комфорт и настроение.

Ако пожелаете да изберете преместване на мебели моля свържете се с нас по познатият начин, чрез контактите в сайта и ни запознайте с въпросното имущество, което ще товарим и транспортираме. Интересуват ни факторите, вида на мебелировката, позволява ли тя монтаж/демонтаж и обема и евентуално нашите служители могат да зададът допълнителни въпроси. Това е всичко от тук нататък ние идваме и започваме работа.

Използвайте още допълнително посещение на наши хора за да направят предварителен оглед за вашето преместване на мебели в случай, че не сте сигурни относно сглобката ик вида им. Ние ще изпратим няколко човека от бригадата ни хамали, които ще направят имуществена характеристика.
Преместване БГ ви пожелаваме успешен нов старт за дома ви, за офиса ви и въобще във всяко едно ваше начинание. Постигнете повече заедно с нас.