АДРЕС

София ул "проф. Кирил Попов" 59

ТЕЛЕФОН

0888 71 81 80

Ние следим за перфектното изпълнен труд

Когато си изберете вида хамалски услуги подходящ за намеренията ви ви ще получите гаранция от качествените служители от екипа предложен в сайта на Преместване.бг. В много от публикациите ни сме обяснявали на дълго и на широко за възможните варианти, към които да се насочите както и за изпълнението им. Днес ще ви обясним как се грижим за перфектно изпълненият труд от служителите ни като се надяваме това да ви вдъхне сигурност и да се насочите към нашите момчета за прилагане на тежък физически труд. Вашите ценности са в сигурни ръце в случай, че изберете нашата бригада.

Колектива от колеги получва заявка за определен вид работа по преместване на вещи и други, от този момент нататък всички хамали и шофьори, работещи по заданието ви ще бъдат следени от по-опитен член на товаро-разтоварната група. Така ние намаляваме до минимум малшансът да изпитате каквито и да е неприятности с вашето имущество и можем смело да твърдим, че с нас няма да имате и най-малкият проблем.

Другата страна на монетата изглежда доста злокобно а тя е когато подберете евтини хамали колкото да пренесат няколко сака и куфара до определено място. Тогава вие ще се решите от всички уникални подходи на нашата компания като транспорт, опаковане и специализирани помощни действия от хамали. Не винаги евтинията помага замислете се върху факта, че колкото по-тънко изглежда даден труд толкова по-нискокачествен бива той.

Служителите ни получават ценни напътствия и корекции от ветераните (старите тигри) в екипа ни от хамали и благодарение на тези наши предприемчиви действия извършваме всяка поръчка по правилен начин. Създали сме твърда дисциплина между редиците си с цел да бъдем точни и полезни за всеки клиент пожелал да се свърже с нас.

Сега апелираме към всички вас, които сте прочели статията ни за дицсциплината между организираните хамали от Преместване БГ да ни се обадите и ни зададете работа по пренос и обработка на тежки багажи и товари. Ние можем да предложим най-добрите методи и хамалски услуги в стараната.