ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

Преместване на рафтове, витрини и др.

Вашите магазини могат да започнат работа още днес ако повикате екипа на Преместване БГ за да обзаведе наетите или закупени от вас помещения, в които ще развивате търговията си. Тежките рафтове, витрини, каси и допълнителна техника ще бъдат доставени с нашият транспорт а след това монтирани в магазина ви. Преди време бяхме най-търсените за отваряне на различни видове супермаркети из цяла България като сме се справяли с изключително тежки задачи.

Ние не само ще натоварим и разтоварим мебелировката за обзавеждане, която сте избрали за бизнеса, който ще развивате но ще я подредим по ваш вкус. Ще инсталираме касите там където ще са Ви нужни, ще вкараме, кашоните със стоки в склада ви като дори можем да осигурим такъв. Вместо сами да търсите качествени опаковки за допълнителна защита на продуктите, които ще продавате ние можем да ви предложим първокласни кашони на добри цени.

Преместване БГ е една компания, която обединява десетки хамалски предложения, за дома, за офиса, за магазина. Справяме се с всичките ваши изисквания по нанасяне и преместване като действаме по елегантен и фин начин за да бъдете щастливи, че сте избрали точно нас за тази работа. В думите ни се обедиха мнозина и до ден днешен те използват нас когато им се налага да местят тежко.

Обобщение

Ако вече сте избрали оборудването за вашият магазин можете да повикате нашите момчета за да ви го доставят и монтират на посоченият от вас адрес. Това ще стане бързо и под наблюдението на специалисти по опериране с товари. Цената, която ще ви предложим ние Преместване БГ със сигурност ще ви грабне така, че не се суетете дълго а се свържете с нашият компетентен екип. Поздравяваме всички, които четят блогът ни и вярваме, че работниците с които разполагаме ще помогнат за всичко, което ви е нужно. Довиждане за днес и до скоро.