ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

Честита нова 2012 година от Преместване БГ

В случай, че искате да смените вашият апартамент или къща и да се настаните на по-добро място от досегашното ние ще ви помогнем чрез конкретни действия включващи транспортни и товаро-разтоварни услуги. Обещаваме ви добра подкрепа от нашите хамали, които притежават необходимият ресурс за да се занимаят с вещите, които ще насочите към коя да е точка от страната. Въведохме някои новости, които открито говорят за желанието ни да се представим в най-добра светлина обслужвайки всички наши клиенти.

Какво ново при Преместване България

Началото на 2012 година отбелязваме с попълнен екип от служители – хамали, които ще боравят с движимото ви имущество за пренос, складиране и транспортиране. Достатъчна бройка работници, транспортни средства, опаковъчни материали и складова база стоят в основата на нашите дългогодишни успехи като на тези елементи ще се залага и през тази година.

Нови неща може да очаквате от нашият товарен транспорт, към който по всяка вероятност ще прибавим няколко нови коли, които ще натоварим вашите ценни материали и ще ги закараме във всеки град или село. Нови неща ще има и при опаковането като ще заложим на обновено оборудване за пакетиране на вещи, осигуряване на стабилност за мебели и други важни битови принадлежности.

Как най-бързо да наемете нашата фирма за работа по дадена задача

Най-доброто решение е да се свържете с нас чрез телефоните, които сме изписали в сайта ни. По този начин ние ще определим нашата среща, в която ще произведем план за действие. Ако имуществото ви крие някакъв вид специфика то както обикновенно ще изпратим хора за предварителен оглед, който ще спомогне за качественото му преместване след това.

Помислили сме за всичко остава да ни се доверите и да ни наемете. Винаги се радваме когато хората избират професионални хамали за работа и тъй като ние сме такива очакваме да ни ангажирате във всеки удобен за вас момент. Пожелаваме ви много успехи през вече започналата 2012 година и бихме били радостни ако се срещнем вас за да оточним нуждите ви от транспорт и товаро разтоварване.