ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

Честита Коледа от Преместване БГ

Преместване БГ честитим Коледа на всички наши клиенти и ви очакваме новите ви предизвикателства за товаро-разтоварване и превоз на имущество през настъпващата 2012 година. До сега ние се справаихме с всички ваши заявки като през ръцете ни минаха стотици тонове товари. Обещаваме ви, че ще бъдем още по-добри и ще ви предоставим най-добрите цени на пазара за да можете спокойно да наемете работници от нас без никакви притеснения и колебания. Допълнително за вас ще разширим автопарка си прибавяйки нови товарни коли като по този начин ще стигнем навсякъде където поискате. Както знаете нашите екипи поемат задачи за преместване както в страната така и извън нея.

През новата година ви предлагаме да използвате всички опции, които компанията ни предлага. Наемете хамали за тежко преместване, използвайте нашият транспорт за да превозите имущество в България или чужбина, оформете вашият фирмен или домашен склад като се поинтересувате от професионалните ни услуги по опаковане на товари и багажи. Всички тези оферти ще бъдат полезни за вас и вашата движима собственост, която имате намерение да местите или съхраните по възможно най-добрият начин.

Вече няма смисъл да занимавате съседите и близките ви да мъкнат тежките кашони или пък да товарят старата лада със стари мебели, които искате да преместите от дома си към дадено място. Тук сме ние експерите по преместване и очакваме да дадете вашите поръчки. Ще ви посетим бързо и ще свършим с вашата работа за няколко часа. Всичко, което ви е нужно като силни мъже, добри камиони и подходящи опаковки е част от нашата организация.

Искаме да ви пожелаем едно истински щастливо посрещане на Новата година и много усмивки, здраве и щастие за вас и вашите семейства. Ние от Преместване БГ продължаваме да работим за вашите нужди от 01 Януари през цялата година и очакваме да ни възложите тежкият труд. Очаквайте новини от нас още през следващата седмица, всичко добро и до нови срещи в блога ни.