ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

Насочете поглед към нашите услуги за преместване

Може би сте се запознали с много фирми, които предлагат хамалски услуги и конкретно преместване на вашата собственост но за пръв път посещавате нашият сайт. Предлагаме ви да се съсредоточите върху написаните от нас статии защото те ще ви навигират в това да се как да превозите товари и багажи, как да опаковате вещите си и разбира се, те да стигнат на избраното от вас място без да претърпите никакви загуби.

Много наши клиенти харесват професионалните ни хамалски услуги с включен транспорт защото няма смисъл да търсят такъв на друго място. Идвате при нас запознавате ни с това, което искате да преместите и другото е наша работа. Ние имаме товарен транспорт имаме и хамали, което автоматично изключва варианта дни наред да издирвате някой съмнителен камион, с който да превозите важните за вас неща.

Въпреки всичко написано до момента ако пожелаете можете да използвате ваше транспортно средство или да наемете такова от друга компания. Предлагаме и частични услуги, които да се обвържат само с използване на нашите хамали за товаро-разтоварната част.
За всички тези неща сме писали и говорили но е добре в края на 2011 година да имате пълна яснота за офертите на Преместване БГ и екипа свързан с името на тази бригада.

Разработваме и нови възможности за предложените от нас транспортни услуги както за локално преместване така и за международно такова. Какви са приоритетите ни четете само и единствено в нашият блог. Позволяваме си да бъдем нескромни защото сме сигурни в качествата си и факта, че оплаквания от нас липсват е красноречив за нивото на бригадата ни от хамали.
Направете сравнението си на база достъпни услуги, цени, технически възможности, отношение и информираност и заявете вашата нужда от преместване днес.

Очакваме ви както през Декември така и през идната надяваме се успешна 2012 година, в която ще предложим още интелигентни подходи за опериране с движимо имущество, опаковане и транспортни услуги. Казваме ви довиждане и се надяваме да ни се обадите в случай на нужда от работници за тежките ви ангажименти.