ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

Преместване – тежка категория

Вие можете да направите преместване с различни фирми, които ще се надпреварват да се хвалят коя колко добри и евтни хамалски услуги Ви предоставя. Обикновенно тези въпросни компании боравят с остарял транспорт най-често бусчета или вехти камионетки, както и с няколко момчета персонал. Представете си, че ви се налага да преместите своят магазин, който представлява голяма зала пълна с рафтове, бюра за касиерите, витрини, апаратура и прочие, тогава най-нормално е да викнете сериозна професионална компания за товаро-разтоварване. Мигом вие забравяте за евтините предложения на онези хамали с онова преместване и се пренасочвате в търсене на истински оферти от действителни специалисти в транспорт, опаковане и пренос на имущество.

Преместване БГ е за вас

В сайта са дадени всички условия, които предлагаме на потребителите си. Подробното описание на услугите ни една-по-една ще ви даде възможноста бързо да наберете нашият номер и да изградим оферта за преместването на вашите фирми, офиси, домове и други. Ние сме Хамали от тежка категория и местим всичко, което поискате. Пиана, офис техника, мебелировка … всичко, което Ви заобикаля в ежедневието. Офертите ни по опаковане на багажите също са на добро ниво, като предлагаме продажба на качествени кашони, които ще ви послужат за съхранение и защита на имуществото от нежални външни фактори.

Допълнителни опции от Преместване БГ

При избора ви да работим за вас вие можете да си осигурите още някои неща, които ще ви бъдат от полза ако се занимавате с търговия. Преместване бг може да ви предложи складова база, в която да сложите стоките си както и да поръчате тяхната доставка чрез нашият транспорт на дни, седмица, месеци според вашата бизнес стратегия. Това е от нас надяваме се, че отново сме били полезни за читателите на блогът ни. За връзка с нас можете да получите контакти директно от стартовата страница на нашият уеб сайт. Свържете се с нас по телефон или е-mail адрес, желаем ви всичко хубаво.