ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

Нашите хамали не спят зимен сън

Ние като работници не спим зимен сън а се съживяваме именно в този ледовит сезон за да се заемем с трудоемката работа по преместване на домове и офиси. Като хамали ние сме си избрали да бъдем полезни на всеки, който търси помощ за пренос на тежки вещи и материали макар атмосферните условия, студ, дъжд, сняг и лед … Бригадата ни за преместване в страната се е справяла с всякакви екстремни ситуации и смятаме, че по този начин сме доказали, че сме професионално ориентирана организация.

Нямаме време за ленивост искаме и тази зима да бъдем от полза на гражданите като за целта сме се приготвили с още по-сигурни и оригинални транспортни средства, инструменти в помощ на преместванията и прочие технически пособия. От гледна точка на броя хамали, който ще ви предложим имайте ни доверие, че можем да обработим десетки заявки на ден. Просто трябва да ни се обадите и да уговорим как ще протече преместването от неговият старт до финала. Вижте как да се свържете с нас от сайта ни и ще очакваме да ни позвъните в удобно за вас време.

Използвайте и възможностите ни за склад, нашите хамали ще опаковат вашето имущество и ще го внесат в склада ни като то ще бъде достъпно винаги когато имате нужда. През зимата много търговци имат желания за качествено складиране ето защо ви напомняма за тези смятаме особено полезна опция.
Към нея ние добавяме палети, продажба на кашони и други опаковъчни материали, за които сме писали на страниците си.

И така искаме да обобщим, че хамалите не спят зимен сън те са готови да поемат и най-трудната работа стига да ги потърсите. Гарантираме ви професионално отношение, труд на високо ниво, богат набор от услуги и всичко това на супер цени. Пожелаваме ви довиждане с убеждението, че ще пожелаете да работим във ваша полза.