ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

Хамалски услуги на добри цени

Вие можете да изберете хамалски услуги на добри и достъпни цени ако възложите работа на нашата бригада по преместване на различен вид товари. Както обичаме да пишем информирайки новите ни клиенти ние имаме дълъг стаж в пренасяне, товарене и разтоварване на имущество от най-лекото до най-тежкото такова. В годините през, които се доказвахме като хамали демонстрирахме вещ подох при преместване на дома и офиси и предложихме на потребителите си перфектен товарен транспорт за задачите им.

Днес напомняме за това, че ние предлагаме работа от хамали на наистина добри цени такива каквито рядко може да срещнете на друго място. При нас има всичко, от което клиентите се вълнуват като предварителен оглед и преценка на имуществото обект на преместване, монтаж и демонтаж на мебели, транспортни услуги в странта и чужбина, ремонтни дейности с участието на хамали и така нататък. В сайта ни за преместване вие можете да видите как да влезете в контакт с нас и да поръчате услуги.

Предполагаме много от вас се вълнуват за точните цени на нашите хамалски услуги и преместване на товари. Бихме ги написали директно тук в блога ни но това е малко трудна задача тъй като ние правим оферта на база товара, който ще пренасяме, допълнителните опции, които евентуално ще изберете като транспортни услуги или опаковане и т.н. Тоест ние можем да ви кажем колко ще струва нашата помощ едва след като се запознаем с конкретните ви изисквания.

Можем да споделим, че нашите хамали работят на час а ако използвате транспорт го пресмятаме в километри. Вижте повече информация в сайта ни където сме обяснили по подробно за товарният ни превоз и останалите хамалски услуги описани от нас. Ще очакваме да ни потърсите за да наемете най-добрите хамали на чудесна цена само сега. Благодарим ви за вниманието и до нови срещи с вас.