АДРЕС

София ул "проф. Кирил Попов" 59

ТЕЛЕФОН

0888 71 81 80

Услуги за корпоративно преместване

Както знаете ние сме компания грижеща се за вашето безпрепятствено преместване включвайки професионално обслужване на вашите товари и багажи. Името ни най-често бива обвързвано с преместване на мебели и вещи от дома и офиса както и с нашите транспортни услуги предлагани като допълнение на мануалният труд извършван от хамалският ни екип. Днешната статия е насочена към сериозните корпорации и институции, които искат да открият свои филиали или просто да се пренсат като отново могат да се доверят на гарантираното качество предложено от Преместване БГ.

Корпоративно, институционално или фирмено преместване заедно с нас е най-добрият вариант, който можете да изберете тъй като ние предлагаме ред полезни за ръководителите услуги. Започваме от стандартните а именно използване на транспорт, опаковане на продукти и материали, международни премествания, складиране и стигаме до сериозният аресен от функции като употреба на палети, продажба на опаковъчни материали (кашони) и много други, с които ще се запознаете в сайта ни.

Ние предлагаме дългосрочен труд на нашите хамали в складовете на вашата корпорация/фирма като дори сме подготвили специални тарифи за изискванията ви. Какви са цените и начинът по който да се абонирате за предложените от нас хамалски услуги можете да научите след като се свържете с нас чрез упоменатите връзки. Можете да бъдете сигурни в 100%-воата производителност на предложенията ни тъй като вече години наред се занимаваме с преместване на банки, работа в чужбина, подреждания и обзавеждания всичко с ръцете на талантливият и млад екип хамали.

Докато ние съществуваме няма нужда да търсите други за силовата работа. С техническите си възможности, нашият транспорт и екипите ни вие ще получите именно това, което желаете – стабилна и сигурна работа. Очакваме вашите заявки или въпроси свързани с товаро-разтоварните дейности, за които пишем в блога си и Ви желаем много здраве и всичко най-хубаво.

С уважение,
Екип Преместване БГ