ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

Коректност при преместване на дома

Ние винаги сме били коректни спрямо клиентите си и сме действали така, че те да се чувстват добре. Когато ни се обадите и потърсите помощ от хамалите ни, ние бързо мобилизираме група, която изпращаме за да проведе нужният предварителен оглед (само в случаите, които той е неизбежен). Отоняваме дали ще използвате транспорт от фирмата или ваш собствен както и някои подробности като адрес на преместването, цена и договорени взаимоотношения.

По този начин ние показваме, че сме безспорни професионалисти в сферата хамалски услуги и повечето хора разбират това още при първият контакт с нашите служители. Няма нужда да търпите пазарлъци от псевдо носачи, които се намират по улиците ние имаме адрес, имаме офис, телефони, интернет сайт и всичко, което ви трябва за да научите повече за офертите ни.

Вие сте в правото си да търсите евтина работа от хамали но ви препоръчваме да избягвате този модел на предлжоения. Често когато цената ви се стори прекалено ниска значи има някаква уловка. Чували сме за различни нечестни хамалски приоми, които отблъскват хората и крият реален риск за вашето имущество при преместване.

За това проверете какво предлагаме ние на страниците в официалният ни уеб сайт. Свържете се с нас за да ви дадем допълнителни данни за дейността ни или за да направите заявка относно хамалски услуги, транспорт, опаковане или друга наша опция. Вярваме, че заедно можем да си помогнем и ако ни гласувате доверие ще ви докажем, че сте направили най-правилният избор.

За да завършим днешната си статия искаме да напомним, че ние сме хамали с дългогодишен опит във всякакви премествания извършени на Българска територия и можете напълно да разчитате на нас. Пожелаваме ви да сте здрави, да имате успехи и да запомните нашият адрес за всеки момент, в който ще ви потрябват специализирани тоаро-разтоварни услуги.