ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

Ако деня за преместване наближава

Ако вашият ден за преместване на дома ви или пък на фирменият офис наближава знайте, че ние сме на среща за да ви предложим най-съвременното обслужване включващо транспортни услуги, опаковане чрез всички познати опаковъчни материали и склад за временно или дългосрочно настаняване на имуществото ви. С нас вие ще изградите планираното преместване ще подсигурите вашият бизнес и ще имате видими резултати тъй като работниците ни гарантират високото си ниво с доказаният през годините опит от който се възползваха мнозина.

Както можете да се убедите нашият сайт за хамали съществува специално за да Ви дава актуална информация относно всичко свързано с товаро-разтоварване на багажи, поемане на отговорност относно частични или цялостни превози на движимо имущество, съхранение на стоки и много други.
Труда ни е уважен както от големи така и от малки фирми като до този момент отговорно заявяваме, че проблемите при нас са сведени до абсолютен минимум. Единственият начин да проверите достоверността на нашите твърдения е да използвате екипа ни от хамали или транспортните услуги, които сме предвидили за вас.

Ние не даваме празни обещания а гаранции, което свидетелства за подготовката ни и нашата сериозност като бригада поемаща отговорност за частни и корпоративни премествания на Българска територия. Дали ще приемете ръката, която протягаме за партньорство е въпрос на личен избор но ние сме длъжни да ви уведомим за съществуването ни и за това, че можем да помогнем по най-добрият начин. Не малко наши конкуренти цъкат с език когато разберат за дисциплината и възможностите ни спрямо предлагането на хамалски услуги и не пишем това за да влизаме в спорове а защото е нужно истината да бъде приета такава каквато е.

Направете вашето преместване с нас ние очакваме вашите позвънявания или заявки по електронната поща като поемаме отговорността да ви върнем отговор в най-кратки срокове. Ако търсите допълнителни данни относно практическото приложение на нашите хамалски услуги то тогава продължавайте да посещавате блога ни където ще ви държим в течение. Всичко хубаво и до нови срещи.