ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

Преместване на багаж от апартамента към вилата

Стотици граждани всеки месец звънят на телефоните ни или оставят въпроси по електронната оща свързани с преместване на багаж от апартамента към вилата. Именно този процес е изключително добре познат за нашият екип тъй като сме изпълнявали подобни услуги нееднократно.
Разбираме тревогата ви относно вашето ценно имущество и за това дали ще успеем да го защитим от счупвания, надраскване, кражба и прочие.

Искаме да се знае, че когато използвате Преместване БГ и хамалите ни ви трябва да сте абсолютно спокойни относно това, че ние ще работим по най-старателният начин с вашите вещи, ще боравим с тях така както сме обучени нежно и чрез изпитана техника а относно кражбите те при нас са просто невъзможни. Всеки клиент използвал наши работници, транспорт или опции по опаковане / съхранение на багажи знае за това, че ние държим на качеството като отзиви за нас можете да видите на сайта.

Не е въпроса да се хвалим или да Ви убеждавме да ни наемете на работа, идеята е вие да видите в наше лице професионалната фирма за хамалски услуги такава каквато винаги сме били и ще продължаваме докато сме на сцената за товаро-разтоварен труд тук в България. Силно искаме да показваме още от себе си и с непримиримият си дух да засвидетелстваме позицията си на едно от най-добре развитите компании за хамали и транспортни услуги в страната.

Вашето преместване на багажа от апартамента към вилата ще се случи в деня, който изберете. За да бъдете напълно доволни ние ще ви запознаем с цените за използване на наш транспорт във вид на камион или бус според зависи от капацитета на имуществото, което ще превозваме плюс всички екстри по обслужването като опаковане, продажба на кашони, надписване на опаковките и т.н.

Искренно се надяваме вашият багаж да попадне в ръцете ни и да се отправим към вашата вила във всяка точка от страната. Гарантираме, че ще останете доволни. Побързайте да се възползвате от специалните ни оферти за опаковане и съхранение на имущество при превоз. Очакваме вашите заявки, въпроси и коментари на вече познатите ви адреси публикувания на главната ни страница. Желая ви лек и спокоен ден.