ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

Какво да направим за да преместим дома си

Преместването на дома ви е обвързано с неговото съдържание а именно всички ваши вещи и мебели то разбирасе е трудно когато се извършва самостоятелно защото изисква специална подготовка и разбирасе хора, които да ви помагат. Преместване на дома е най-търсената услуга от нашите хамали и откакто ни има сме я извършвали хиляди пъти. Предлагаме всичко за нуждите на клиента както сме писали и в предишни наши публикации, имаме транспорт, имаме достатъчно на брой персонал, опаковъчни материали и добър склад при нужда. Ако искате да преместим имуществото ви начина е само един и той е просто да вдигнете телефона и да наберете нашите номера.

Какво е различното на Преместване БГ

Точно този въпрос в особено важен за всеки, който евентуално ще наеме нашите хамали на работа. Вие трябва да сте наясно, че между нас няма аматьори всичко що работи в компанията от охраната на автопарка до хамалина са професионални работници преминали през задължителна подготовка славещи се с дълъг стаж в трудът, който изпълняват. По този начин ние ви даваме основната гаранция, че ще бъдем вашият правилен избор. Ние не просто местим дома ви а го правим по начин, с който се гордеем обвързан с елементи като прецизност, сработеност и коректност.

Ако преди сте използвали хамали за преместване на имущество то ще можете да направите разликата когато нашите момчета започнат да се трудят за вас. Освен всичко останало вие знаете, че при нас ви получавате нещо повече от пренос на тежките неща, вие ползвате осигурявате сигурност за ценните ви вещи, избирате правилният начин на опаковане, комуникирате със специализиран екип изграден от разумни хора.

Резултат от преместването на дома ви

Всичко ще бъде така както искате. Вашето имущество ще пристигне здраво на новият ви адрес, ще бъде разтоварено и по ваше изрично желние ще бъде поместено в посочените ни помещения. Всичко това ще се случи на достъпна цена предложна от екипът ни. Надяваме се, че офертите ни ще ви допаднат свържете се с нас за да научите всичко, което ви интересува.