ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

Актуални новини за хамалски услуги

Предвид високите цени на хамалските услуги в старната ние от Преместване БГ подготвихме някои облекчения като например по-евтини опаковъчни материали и транспортни услуги в страната. Можете да разберете повече за нашите цени и предложения като се свържете с нас на телефоните, които сме публикували в сайта. С радост можем да ви съобщим, че фирмата ни е готова да обслужи всеки желаещ клиент като се заеме с преместване на имуществото му от дома или офиса.

Както вече сте разбрали PREMESTVANE BG намали цените именно с целта да облекчи клиентите. В сайта ни вие ще видите различните ни услуги като опаковане, предложените ни опаковки и кашони за вашите товари както и подробности около условията и цените за наем на товарен транспорт. На ваше внимание предоставяме камиони и товарни бусове с различен обем.Техниката ни е минала пред нужната диагностика и преглед и предлага гарантирано качество.

Фирмата работи дълго в сферата на професионалните хамалски услуги на територията на България. Ангажирали сме се да направим всичко възможно за да свалим цените и при  използването на носачи. Искаме да сте доволни от нашите работници и няма да щадим сили за да ви предоставим най-доброто от себе си както го правим всяка година. Новите ни оферти за опаковане и превоз на имуществото ви са първата стъпка към летните изненади, които ние Premestvane BG сме подготвили за вас.

За да завършим нашите актуални новини искаме да кажем, че организацията ни за преместване на товари от хамали в България е готова да поеме всяка ваша поръчка. Ако сте от София, Варна, Пловдив или друг населен град и имате желанието да наемете хамали за да ви помагат с пренасяне на тежки предмети то ние сме вашите хора. Не губете дори минутка повече а вижте как да ни намерите на главната странца в уеб сайтът ни.

Благодарим, че избрахте Premestvane BG за ваш партньор по обработката и преносът на имущество. Няма да ви разочароваме и ще продължим да представяме най-добрите цени и услуги от хамали в цялата страна. С пожелания за хубав летен ден се разделяме с последните фирмени новини за седмицата. Довиждане