ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

Отлична помощ от Хамали за преместване на дома и офиса

Да бъдеш хамалин е доста сложно и като цяло товаро-разтоварната работа крие рискове за здравословното състояние на хората. Но и аз и ти търсим някой, който да ни помогне с преноса на тежките мебели от едно до друго място. Хамалите са онези работници, които ни доставят нови вещи вкъщи, помагат ни да направим преместване на имущество от дома и офиса и ни осигуряват камиони, които могат да поемат максимален обем багаж.

Ако и ти искаш хамали е време да разгледаш професионалние хамалски услуги в интернет където ще се запознаеш с това какво предлагат хамалите за теб. Сещам се, че скоро наши приятели закупиха апартамент в квартал Красна Поляна и използваха хамали и транспорт за да се обзаведат. Имаха много нови мебели маси, столове, една перална машина и един телевизор. Използваха освен носачи и камион допълнително опаковане на масата защото не бяха сигурни, че от магазина са си свършили работата. Товаренето и разтоварването плюс качването на вещите до третия етаж без асансьор излезе около 190 лева.

Разбира се тази цена може да се стори евтина за едни и непосилна за други но важното, е че мойте познати бяха щастливи заради това, че без усилия успяха да обзаведат дома си. Имаха още някакво плащане относно използвания транспорт но трябва да проверя в регистера на фирмата, която в случая е моя собственост.

Уважаеми посетители на нашия сайт за хамали, транспорт и хамалски услуги има много причини за това да ни се обадите и да потърсите помощ от нас. Най-важното, което трвябва да знаете, че с нас живота ви ще бъде по-лек, няма да се напрягате физически за да носите вещи, няма да търсите камиони и бусове под наем, няма да се занимате с опаковане на багажи сами. За всичко ще се погрижи нашия интелигентен екип.

Тук в страницата за контакти сме посочили телефон, на който да позваните за да се занимаем с тежката работа по преместване на багажи и товари от и за вашите домове и офиси. Избирайки нас вие ще получите сигурност за вещите им по време на преместване. Нещо повече ние ви даваме гаранция, че при случай на инцидент с ваш багаж ще покрием щетите и ще понесем отговороността. Очакваме да потърсите професионалистите хамали още днес за да реализирате желанията си на една добра цена. Благодарим за вниманието ви и ще се радваме ако се видим скоро.