ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

Пълна грижа за вашето преместване в София

Ако искате да се пренесете в София за да започнете работа или за да учите то нашите хамали ще ви помогнат за по-бързото реализирана на идеята ви. Premestvane BG ще поеме вашите багажи, от коя да е точка на страната и ще ги достави в столицата без никакъв проблем. Отделно от това вие може да потърсите съдействие от екипа ни по същинското нанасяне, което може да включва демонтаж-монтаж на мебели, качване на тежки багажи по стълби, почистване и опаковане на имущество.

Общо взето ако се спрете на Premestvane BG няма да имате проблем с имущество ви и неговото пренасяне, доставка и подреждане в къща или апартамент. Всички хамали, които работят в фирмата ни имат необходимият стаж и подготвка за да ви помогнат с задачата целяща да заживеете в София и да развиете способностите си в столицата на България. Днес ние обслужваме голям брой студенти, които заживяват в кварталите Мусагеница, Студентски Град, Дървеница и т.н.

До днес помогнахме на хиляди България с пренасяне на багаж не само в София ами и много други градове. Успешно приложихме и всички наши допълнителни услуги като опаковане, превозване на имущество, складиране и дори почистване след ремонтни дейности. Горди сме, че фирмата ни за преместване е може би най-успешната в страната и това личи по лавинонарастващият брой на клиентите, които наемат именно нашите момчета за извършване на тежък труд.

В случай, че и вие се нуждаете от кадърни хамали за пренасяне на багажа ви обадете се на Premestvane BG и използвайте нашите партньори в София и Варна, Бургас, Пловдив и други части от странта.  Когато говорим за хамали ние ви изпращаме обучени и доказани момчета в товаро-разтоварната работа. Работещите при нас мъже имат любезно отношение към потребителите и ще се трудят за да удовлетворят всички изисквания относно преноса на даден багаж. Ние ще действаме внимателно и ще докажем, че сме експерти в хамалските услуги

В нашият сайт Premestvane BG ще намерите телефони за контакти за да поръчате помощ при нанасяне или преместване в София или друга част от страната. Вашата заявка ще бъде записана и ще получите светкавичен отговор за последващите действия. Искаме да благодарим на всички, които потърсиха професионалните ни хамали за работа и ви пожелаваме един чудесен и изпълнен с успехи ден.