ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

Преместване на офиси, магазини и търговски обекти

Нашата бригада от хамали десетки години се занимава с преместване на търговски обекти в страната като осигурява на собствениците подходящ транспорт, опаковки за стоките им, палети, склад и други.
До сега екипа ни се е занимавал с преместване на банкови клонове, магазини, офиси и стоки от складове като винаги сме предлагали най-добрите решения на атрактивни цени.
Потребителите имат няколко варианта да използват нашите хамалски услуги. Единият е да наемат само групата ни от товаро-разтоварачи, които да натоварят мебели и техника във ваши камиони. Следващият вариант е наемането само на транспорт от нас и третият, който ви препоръчваме е пълен пакет от услуги включващ товаро-разтоварната работа от хамалите плюс транспортни услуги.

Ние ще се съобразим със сроковте, които ни поставите и ще извършвим преместване на търговският ви обект в избраният от вас ден. За да бъде всичко както трябва ви съветваме да давате заявките си към нашите хамали поне три дни по рано за да направим безплатен предварителен оглед на имуществото ви и да договорим офертата, която ще изберете. Както написахме по-горе вие ще решите дали да потърсите нашият транспорт или само работа от хамали.

За всички отделни услуги като опаковане и складиране сме дали по-подробно описание в сайта ни а и можете да ни питате използвайки телефоните за контакт с нас. Цените варират от броя на услугите, които ще селектирате като за работа от хамали тарифите са на час труд а за транспортни услуги се формират според навъртяния километраж.

Ужаваеми собственици на търговски обекти, ние ви представяме най-добрите хамали и транспорт в странта за вашето преместване, отваряне на нов клон на фирмите ви и въобще всяка работа, която изисква твърда ръка и ловък ум. Очакваме да ни потърсите за да започнем работа. Направете го чрез контактите, които сме дали на сайта си и няма да сгрешите. Пожелаваме ви всичко добро и надяваме се да се видим скоро.