ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

За нашите хамали и работата им

В нашата бригада за преместване на имущество и тежки материали работят само добри и сръчни хамали. Момчетата от екипа са задружни като някои от тях имат над десет години стаж в товаро-разтоварната професия. До сега ние сме се занимавали с преместване на всичко тежко, за което се сетите. Имаме дълъг опит в пренасяне на каси и сейфове, на офис техника, на произведения на изкуството и много много други. Винаги когато поемаме адрес ние организираме достатъчно хамали за да се заемат с поставените от вас задачи.

Сега лятото се очаква да разширим персонала си като обучим и въведем в редиците ни още хамали за да можем да отработваме повече от пет-шест заявки дневно. Както знаете освен физическият труд нашите hamalipopai.bg си сложат и със специална техника, колички, повдигачи и дори в някои случай мотокари. Така вашето преместване е по-сигурно и ще стане значително по-бързо. Освен това наемайки услуги за преместване от нас вие получавате и гаранция за имуществото ви във вид на една своеобразна застраховка.

Работа за хамали при нас има макар, че както вече писахме по-разно зимате отбелязхме лек понижение на търсенията. Днес вече активно поемаме поръчки за пренасяне на вещи, опаковане, транспортни услуги и складиране на стоки. Всичко правим с вещина и подход така, че да останете доволни. Не забравяйте, че при нас са едни от най-евтините и в същото време качествени дейности по пакетиране на багаж като имаме пълен набор от опаковъчни материали, кашони, стреч фолио, опаковъчна хартия, чували и други.

Работата ни е да направим всичко за да съхраним вашите товари в уникланият им вид и да ги пренесем там където ни кажете. С ваш или наш транспорт ще изберете вие. Снимки на автопарка от леко и тежкотоварни коли можете да видите на сайта ни или когато дойдете за да направите заявка за товаро-разтоварване. Ние ви очакваме и Ви пожелаваме успехи, до нови срещи.