ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

Колко ще ви струва преместване на багаж

Най-често хората, които посещават нашият сайт за преместване се интересуват не толкова от това, че им предлагаме качество и гаранция при извършване на работата ами от цените, които сме определили за товаро-разтоварните и транспортни услуги, за които пишем тук. Ние разбирасе считаме това поведение за нормално тъй като знаем, че във времена на тежка криза всеки прави своята сметка и преценява колко може да отдели от семейният или фирмен бюджет.

Бързаме да ви съобщим, че всички цени зависият от индивидуалните ви нужди за преместване на ваше имущество като мебели, предмети, строителен материал, офис принадлежности и други. За да направим добра оферта към вас е добре да се обадите в нашият офис а ние ще дойдем за да направим безплатен оглед на имуществото обект на товаро-разтоварване. След като ни позвъните ние ще договорим удобни за вас час и дата, в които ще ви навестят наши хамали и ще преценят кое как е.

При необходимост и желание да наемете нашият транспорт за преместване ние сме публикували тарифата ни в графа транспортни услуги на сайта ни. Там ще разберете цената на километър в двете посоки съобразена с товароподемноста на използваният камион. Вижте и преценете дали предложените от вас цифри ви ориентират и се свържете с нас при нужда чрез дадените контакти. Ние ще се радваме да ви представим едни от най-добрите товарни коли в страната, които автопарка ни съхранява.

Търсете ни за преместване на ел.уреди, мебели, пиана и рояли и въобще всичко, което ви е тежко и няма как да пренесете на желаното от вас местонахождение. Във всичките тези години нашите хамали доказаха, че са ненадминати и продължават да защитават тази позиция до днес. Уверете се с очите си, че ние не говорим празни приказки и час по-скоро наберете телефона за връзка с офиса ни. Благодарим ви за вниманието и весел ден!